Askeri Saha Geçiş Yolu tıkandı

Akşam saatlerinde yoğunlaşan kar, trafikte eve dönüş çilesini başlattı. Akşam trafiğinin yoğunluğu kar ile birleşince, içinden çıkılmaz bir durum oluştu. Askeri Saha Geçiş Yolu tıkandı, araçlar geri dönmeye başladı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ocak 2019 Salı, 19:01
Denizli kent merkezi akşam saatlerinde başlayan kar yağışının etkisi altında. Kısa süre içinde yollarda birikmeye başlayan kar, trafiği içinden çıkılmaz bir hale soktu.
Akşam trafiğinin yoğunluğu kar ile birleşince özellikle ana arterlerde tıkanmalar yaşanmaya başladı.
ASKERİ SAHA GAÇİŞ YOLU SIKINTILI
Askeri Saha Geçiş Yolu en sıkıntılı bölgelerden biri oldu. Yoğunlaşan trafiğe kar nedeniyle kayganlaşan yolun yarattığı maddi hasarlı kazalar da eklendi.
Askeri Saha Geçiş Yolu’nda trafik akışının tamamen durduğu, araçların alternatif bölgelere yönlendirilmeye başlandığı öğrenildi.
LİSE CADDESİ İLERLEMİYOR
Kentin birçok bölgesinde de trafik akışında sorunlar yaşanıyor. Lise Caddesi’nde uzun kuyruklar oluştu, araçlar ilerlemekte güçlük çekiyor.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
16 Mayıs 2025 Cuma | 14 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 29 | Çok Bulutlu |
18 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 30 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 16 | 31 | Az Bulutlu |