REKLAMI GEÇ

ASKON’dan Zolan’a ziyaret

ASKON’dan  Zolan’a ziyaret

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Denizli Şubesi Başkanı Hakkı Pekdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2016 Cumartesi, 14:01

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını yapan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Denizli Şubesi Başkanı Hakkı Pekdemir ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

askon_denizli_subesi_zolan_ziyareti-ic

Ziyaretleri dolayısıyla ASKON Denizli Şube Başkanı Pekdemir ve yönetim kuruluna teşekkür eden Başkan Osman Zolan, “Ülkemizin geleceğine sahip çıkmak, iş dünyamızın önünü açabilmek adına dertlenmek çok önemli. Bizler tüm halkımıza hizmet verdiğimiz gibi ekonomi dünyamızın üreten, çalışan, ülkemizi başka ülkelerde temsil eden, Türkiye’ye ekonomik alanda hizmet eden iş dünyamızla da işbirliği sağlamak adına buradayız” dedi.

Faaliyetleriyle ilgili bilgi veren ASKONDenizli Şube Başkanı Pekdemir ise, “Türkiye çapında bir derneğiz. 5 ilde şubemiz, 20 ülkede temsilciklerimiz var. ABD, Çin, İngiltere ve Avrupa ülkelerinde etkin olarak çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın yurt dışı ziyaretlerinde heyet olarak bulunuyoruz. İkili ticari anlaşmalar yapıyoruz. Denizli şubesi olarak şehrimizdeki tüccarımızın, sanayicimizin, iş adamımızın gerek ekonomik faaliyetlerini geliştirmek gerekse sosyal alanda gelişimini sağlamak anlamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu