REKLAMI GEÇ

Avukatların seçim heyecanı

Avukatların seçim heyecanı

Denizli Barosu 44’üncü genel kurulunu hafta sonunda gerçekleştirecek. Şimdilik mevcut başkan Müjdat İlhan dışında bir adayın bulunmadığı genel kurulun ilk günü olan 18 Ekim’de gündemdeki konular görüşülecek, 19 Ekim’de ise 869 üyenin oy kullanacağı seçimler yapılacak.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2014 Çarşamba, 10:19

Göreve geldiğinden bu yana şeffaf, katılımcı bir baro için çalıştıklarını söyleyen ve tekrar aday olduğunu açıklayan Başkan Müjdat İlhan, “Geçtiğimiz dönemde, hep birlikte önemli projelerin altına imza attık. Daha şeffaf, daha katılımcı ve dolayısıyla daha güçlü bir baro olduk. Artık ülkesinin ve kentinin sorunları konusunda önder bir sivil toplum örgütü rolünü başarıyla yerine getiren, iç sıkıntılarını büyük ölçüde çözmüş, avukatların her türlü ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek yapıya bürünmüş bir baroya sahibiz” dedi.

HEP BİRLİKTE YÖNETİME DEVAM
Gelecek dönem için de aynı anlayışı katlayarak sürdüreceklerini belirten İlhan, şunları söyledi:
“Ama bütün yaptıklarımızın yetmeyeceğinin bilincindeyiz. Umarım meslektaşlarımızın bana ve ekibime vereceği destekle bundan sonra da meslektaşlarımız arasındaki iletişimi çok daha kuvvetlendirip, katılımcılığı en üst seviyeye çıkararak baromuzu hep birlikte yönetmeye ve yüceltmeye devam edeceğiz.”

44’ÜNCÜ GENEL KURUL
Geçtiğimiz görev döneminde önemli projelere imza atan ve meslektaşlarının takdirini kazanan İlhan, önümüzdeki dönemde de hem mesleki hem de fiziki çalışmaları sürdüreceğini belirtti. İlhan, seçimleri olgunluk ve duyarlılığın kazanacağına inancının tam olduğunu belirtirek, “Bugüne kadar icra edilmiş genel kurullarda, nasıl Denizli Barosu kendine yakıştığı gibi davranıp seçimlerini tamamladıysa, aynı olgunluk ve duyarlılıkla 44’üncü olağan genel kurulunu tamamlayacak. Seçim sonuçlarının şimdiden, mesleğimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu