REKLAMI GEÇ

Aydem’den Denizlilileri kızdıracak paylaşım

Aydem’den Denizlilileri kızdıracak paylaşım

Günlerdir elektrik sıkıntısı yaşayan Denizli’nin elektrik dağıtım ve pazarlama şirketi Aydem’in resmi facebook sayfasında bakın nasıl bir paylaşım yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ocak 2015 Cuma, 14:42

Denizli, geçtiğimiz pazartesi akşamı başlayıp aralıksız 24 saat süren kar yağışıyla birlikte ciddi sıkıntılar yaşadı. Bu sorunların başında da özellikle kent merkezinde günleri bulan elektrik kesintileriydi. Pazartesi akşamı Denizli’nin elektrik dağıtım şirketi AYDEM’in müşteri ilişkileri telefonlarına da ulaşılamadı.

Birçok vatandaş yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle doğal gaz ile ısındıkları için yalnızca karanlığın değil soğuğun da ortasında kaldı.

Kentin önemli bir bölümünde yaşanan elektrik kesintileri büyük tepkiye yol açarken, vatandaşlar kar yağışı nedeniyle yaşanan elektrik kesintilerinden ziyade yetkililere ulaşamamaktan ve konu hakkında kendilerini aydınlatabilecek bir açıklama yapılmadığından yakındı.

Aydem’den ilk açıklama, kar yağışının başladığı süreden neredeyse bir gün sonra Denizlihaber.com’un güçlükle ulaştığı Aydem Kurumsal İletişim Müdürü Elvan Yazıcı’dan gelmişti. Yazıcı, o açıklamasında bir anlamda ellerinin kollarının bağlı olduğunu dile getirmişti.

Kar yağışı nedeniyle enerji nakil hatlarında yaşanan sorunlar Denizli’de daha önce yaşanmamış arızaları da beraberinde getirdi. Birçok elektrik abonesi elektriği ilk kez kısmen kullanabildi. Örneğin konut ya da işyerine ulaşan elektrik bazen yalnızca aydınlatmaları yeterli gelebilirken, bazı konutlar tüm elektrikli ev aletlerini kullanabildi ancak aydınlatmadan faydalanamadı. Toplu ısınan sitelerin bazıların da tüm konutlar elektrik enerjisinden yararlanırken kazan dairesine enerjinin gitmemesi gibi sıkıntılar da yaşandı.

Ama hepsinden önemlisi, Aydem Kurumsal İletişim yetkililerin Denizli’nin kara kışla boğuştuğu günlerde resmi Facebook sayfasından yaptığı paylaşım oldu. Sayfada 8 Ocak 2015 tarihinde Danimarka’dan bir ev fotoğraf paylaşan Aydem kurumsal iletişim görevlileri, son yılların en soğuk gününü yaşayan Denizlililere ilginç bir mesaj da verdi.

anons

Danimarka’daki o fotoğraftaki evin soğuk kış günlerinde jeotermal ile ısındığına vurgu yapılan paylaşım için, “Harika Değil mi?” yorumu da gözlerden kaçmadı…

Paylaşımın hem içeriği hem zamanlamasına bakıldığında şu popüler tespiti yapmak mümkün; Zamanlaması ve içeriği açısından oldukça manidar!

Yorumlar

mete   -  Bağlantı 9 Ocak 2015, 18:59

Elektrik kesintisi yok.elvan iyiliginden demistir bunlari.gelsinlerde kahvemizi icsinler diye.birde aydem logolu araclar logoyla hareket etmiyor sanirim.boya kinaya yapacaklari yada aydinlatma diregine yapacaklari yatirimi hatlara yapsinlar duzelir.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 9 Ocak 2015, 18:04

AYDEM ve diğer firmalar Elektirik işi DEVLETte iken uygun fiyata alt yapıyı teslim aldılar. Şimdi alt yapıya yatırım yapmıyorlar. Bakımlar yok. Sadece para kazanıyor hepsi… Denizli’de yaşananlar doğal afet değil, AYDEM ve AKP’nin rant sevdasıdır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu