REKLAMI GEÇ

Bağbaşı Yaylası’nda kartpostallık görüntüler

Bağbaşı Yaylası’nda kartpostallık görüntüler

Denizli’de sosyal yaşamın vazgeçilmez renklerinden biri haline gelen Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, muhteşem kar manzarası ile kartpostallık görüntülere sahne oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ocak 2020 Perşembe, 18:05

Bu yıl henüz kent merkezinde kar görmeyen Denizlililer, kar keyfini yaşamak için beyaza bürünen Bağbaşı Yaylası’na akın ediyor. Muhteşem kar manzarası ile kartpostallık görüntülerin oluştuğu yaylada kartopu oynayıp sevdikleriyle birlikte vakit geçiren vatandaşlar şehrin stresinden uzaklaşarak farklı bir gün geçirmenin keyfini yaşıyor.

“ÖNEMLİ BİR CAZİBE MERKEZİ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın her mevsim farklı güzellikleri barındırdığına dikkat çekti. Özellikle kent merkezinde karla buluşmak isteyenlerin yoğun bir şekilde ziyaret ettiği Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın bölgenin de önemli bir cazibe merkezi olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Denizli merkezde kar yokken yaylada ziyaretçilerimiz karın keyfini çıkarıyor. Tesisimiz, kış mevsiminin eşsiz manzarası, yağan kar ve temiz havasıyla büyük rağbet görüyor. Bu muhteşem güzelliğe tanık olmak isteyen vatandaşlarımızı yaylamıza davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu