REKLAMI GEÇ

Bakan Ramazanoğlu dizide rol aldı

Bakan Ramazanoğlu dizide rol aldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, TRT’de yayınlanan “Baba Candır” adlı dizide rol aldı, aile ve çocuk üzerine mesajlar verdi, Alo 183 hattına dikkat çekti. Bakan Ramazanoğlu, “Aile candır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2016 Pazartesi, 10:17

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, aile ve çocuk dostu ekrana dikkat çekmek ve Alo 183 destek hattı ile ilgili bilgi vermek amacıyla, TRT’de yayınlanan “Baba Candır” adlı dizide rol aldı.

Pazar günleri TRT’de yayınlanan, uzun yıllar önce eşini kaybeden, üç çocuğuna hem babalık hem annelik yapan yufkacı bir babanın başından geçen olayları anlatan “Baba Candır” dizisine konuk oyuncu olarak katılan Bakan Ramazanoğlu, “aile ve çocuk dostu ekran” konusuna dikkat çekerek, aile, kadın, çocuk, engelli, yaşlı, şehit yakınları ve gazilere yönelik hizmetler hakkında bilgilendirme ve yönlendirme sağlayan ALO 183 sosyal destek hattı hakkında bilgiler aktardı. Ramazanoğlu, dizinin bir sahnesinde koruyucu bir aileye teşekkür ederek, koruyucu aile olmanın önemine dikkat çekti.

denizli-bakan-sema-ramazanoglu-baba-candirda-izledi-2

“ÇOCUKLUĞUMUN GEÇTİĞİ EV GİBİ”
Dizide rol almasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Ramazanoğlu, dizinin çekildiği evi çocukluğunun geçtiği eve benzettiğini, bu nedenle set ortamını çok sıcak bulduğunu söyledi.

Ramazanoğlu, “Çocukluğum da böyle bir Rum evinde geçti. Hem Alaçatı’da Çeşme’deki dedemlerin evi, yaklaşık 200 yıllık üç katlı bir evdi. Denizli’de oturduğumuz ve doğduğum ev de eski bir Rum eviydi, üç katlıydı” diye konuştu.

denizli-bakan-sema-ramazanoglu-baba-candirda-izledi-1

“AİLE DİZİLERİ EKRANLARDA DAHA FAZLA YER ALMALI”
Değerlerin korunduğu bir ailenin önemine değinen Ramazanoğlu, aile dizilerinin ekranlarda daha fazla yer alması gerektiğine dikkati çekti. Ramazanoğlu, “Aile ve çocuk dostu ekran” mesajı vererek, ailecek televizyon izlerken bir sahnenin “çocukta ya da genç bir kızda ne gibi bir travma yaratır” endişesine kapılmadan izlenebilir olmasının önemine değindi.

Bakan Ramazanoğlu, “İçerisinde şiddet olmayacak, insanlık dışı şiddeti öğretecek sahneler olmayacak. İnsanlık vahşetinin sergilendiği görüntüler olmayacak. Bizim değerlerimize, iyiliklerimize vurgu yapan, ileriye doğru vizyon oluşturan, mesaj veren, aynı zamanda geçmişteki kültürel değerlerimizi günümüze taşıyan filmler olmasını istiyoruz. Hepsinin harmanlandığı, belli bir vizyon çerçevesinde belli amaçlarla, belli bir temayla o temanın gündeme getirildiği filmler olmasını istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu