REKLAMI GEÇ

Bakan Zeybekci’ye protesto önlemi

Bakan Zeybekci’ye protesto önlemi

ABD gezisinin ardından soluğu önce Soma’da sonra memleketi Denizli’de alan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Maden Mühendisi İbrahim Çelik’in cenaze törenine katıldı. Bakan Zeybekci’nin korumaları, yurt genelinde yaşanan Soma eylemleri nedeniyle tedbirliydi. Makam aracının plakaları cenaze töreni öncesinde söküldü, sonrasında takıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2014 Pazar, 15:07

Facia yaşandığında ABD’dedeki resmi ziyaretini gerçekleştiriyordu. O program Cuma günü son buldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, hiç vakit kaybetmeden soluğu facianın yaşandığı Manisa’nın Soma İlçesi’nde aldı.

İlk günden bu yana ocaktan ayrılmayan Enerji ve Tabi Kaynakları Bakanı Taner Yıldız ile birlikte dün kameraların karşısına çıktı. Yıldız’ın korkunç faciansın nihai bilançosunu aktardığı son basın toplantısında hazır bulundu.

Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, ardından vakit kaybetmeden Denizli’ye geldi. Salı günü yaşanan faciadan sağ kurtulmasına rağmen arkadaşlarını kurtarmak için canından olan kahraman Maden Mühendisi İbrahim Çelik’in cenaze törenine katıldı.
gozyaslariya-ugurlandi-anons
Yurt genelinde yaşanan, Soma eylemleri nedeniyle korumaları tedbirliydi. Bakan Zeypbekci’yi taşıyan lüks siyah minibüsün, yani makam aracının plakaları, cenaze törenine gelirken söküldü. Törende her hangi bir sıkıntının yaşanmayacağı kanaatına varan korumalar, cenaze namazının kılındığı sıralarda makam plakasını tekrar taktı.

Zeybekci Ulu Cami’ye sivil plakayla, İbrahim Çelik’in defnedileceği asri mezarlığa ise resmi plakayla gitti. Giderken, yanına Denizli Valisi Abdulkadir Demir’i de aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu