REKLAMI GEÇ

Bakandan havaalanı müjdesi

Bakandan havaalanı müjdesi

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Denizli’nin dünyaya açılan kapısı Çardak Havaalanı’nın, Haziran-Temmuz ayları gibi terminalinin tamamlanmasıyla serbest hale geleceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 6 Nisan 2007 Cuma, 00:00

Bakan Yıldırım, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere geldiği Denizli’de, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarete, Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksektepe, Mehmet Salih Erdoğan, Osman Nuri Filiz, başkan yardımcıları, çeşitli kurumların genel müdürleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Başkan Zeybekci, yapımı planlanan ve kentin toplu ulaşımında büyük kolaylık sağlayacak raylı sistem hakkında bilgi verdi. 150 milyon YTL tutarındaki raylı sistemin 30-40 milyon YTL maliyetle kente kazandırılacağına dikkat çeken Zeybekci, ‘Denizli’nin ulaşım sorunlarını çözmek için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Köprülü kavşaklara 2 kavşak daha ekliyoruz. Raylı sistemde ise çalışmalarımız var’ dedi.

Bakan Yıldırım da, belediyenin ilgili genel müdürlüklerle iş birliğine giderek ulaşımda kolaylığın sağlanması amacıyla ne yapılması gerekiyorsa biran önce yapılmasını istedi.

Ulaştırma alanında Denizli Belediyesi ve Denizli Valiliği’nin çalışmalarına destek verdiklerini ifade eden Bakan Yıldırım, şöyle konuştu: ‘’Denizli’nin gerek raylı sistem alt yapısı gerekse İzmir Limanı’na bağlantısını oluşturan ana demiryolu hattını kısa sürede tamamlayacağız. Böylece Denizli ihracatçısı daha fazla ihracat yapma ve ülkeye daha fazla kazanç sağlama olanağına kavuşacak. Bir müjdemiz var. Denizli Havaalanı terminalini önümüzdeki Haziran-Temmuz aylarında bitirip artık serbest kullanıma açıyoruz. Böylece, sadece yurt içi tarifeli seferler değil yurt dışından da tarifeli seferler veya carter seferleri yapılabilir hale gelecek.’’

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu