REKLAMI GEÇ

Basın Bayramı nedeniyle gazeteciler Bağbaşı Yaylası’nda buluştu

Basın Bayramı nedeniyle gazeteciler Bağbaşı Yaylası’nda buluştu

Basın Bayramı nedeniyle Denizlili gazeteciler Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak Bağbaşı Yaylası’nda bir araya geldi. Başkan Osman Zolan yaptığı konuşmada gazetecilerin yaptığı görevin kutsallığına dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2019 Perşembe, 12:08

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda basın mensupları ile bir araya geldi. Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Basın İlan Kurumu Denizli İl Müdürü Murat Yürekli, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, sansürün kaldırılmasının 111. yıldönümünde bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti. Boyacı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a teşekkür ediyorum. Kendileri görev süresi boyunca her zaman Denizli basının yanında olmuşlardır. Cemiyetimizi her zaman desteklemiş, her zaman bizimle birlikte olmuşlardır” diye konuştu.

“Basın günün 24 saati tetikte bekliyor”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, basın mensuplarının çalışma şartlarının çok zor olduğunu ifade ederek, yapılan görevin kutsallığına dikkat çekti. Başkan Osman Zolan,”Basın mensuplarımız günün 24 saati tetikte bekliyor. Zor alanlarda, zor şartlarda, bazen üzücü, bazen keyifli haberleri insanlarımıza ulaştırıyor, iletişimi sağlıyorsunuz. Vatandaşlarımıza doğru haberi ulaştırmada gayret sarf ediyorsunuz. Yapmış olduğunuz görev çok kutsal. Sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

“5 yıllık yol haritasını birlikte çizeceğiz”

Denizli Büyükşehir Belediyesinin gelecek 5 yılı kapsayacak hizmet, çalışma, faaliyet ve projelerini belirlemek üzere yaptığı stratejik planı anlatan, bu kapsamda gazetecilerin de fikirlerini alacaklarını ifade eden Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızı www.denizli.bel.tr adresinden erişilen anketimize katılmaya davet ediyorum. Katılımcı demokrasi ve halkımızın isteğinin bize ulaşması anlamında çok önemli bir çalışma. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada Denizlimizin geleceğini inşallah birlikte inşa edeceğiz. Taş üstüne taş koymaya, birlikte daha güzele yürümeye gayret sarf edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu