REKLAMI GEÇ

Başkan Osman Zolan, gazetecilere destek sözü verdi

Başkan Osman Zolan, gazetecilere destek sözü verdi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret etti. Başkan Zolan ziyarette, “Sizler halkın ve bizim sesimizsiniz. Gazetecileri önemsiyorum ve önemsemeye de devam edeceğim” dedi. DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı ise ziyarette, gazetecilere geçen yıl yapılamayan “Kristal Horoz Ödülleri” töreninin bu yıl yapılacağı haberini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2020 Cuma, 16:30

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gerçekleşen ziyarette “Gazetecileri önemsiyorum. Önemsemeye de devam edeceğim” diyen başkan Zolan, Cemiyetin 50. Kuruluş yılı olduğunu ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne olan desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.

Göreve geldikleri günden beri yerel basının hep yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini kaydeden Başkan Zolan, “Sizlerin gayretinin ve hakkının ödenmesi mümkün değil. 10 Ocak Gazeteciler gününde bile çalışıyorsunuz. Göreve geldiğim günden beri yerel basına hep önem verdim, çünkü sizler bizim sesimizsiniz. Denizlimizin markasını güzelleştirmek için çok çalışıyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Başkan Osman Zolan’ın hep gazetecilerin yanında olduğunu söyledi. Boyacı, “Başkanımızın da söylediği gibi bu yıl Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluşunun 50. Yılı. Büyükşehir Belediyesinin daha önceden olduğu gibi cemiyetimize desteğinin devam etmesini umut ediyorum” dedi ve geçtiğimiz yıl yapılamayan “Kristal Horoz Ödülleri” töreninin bu yıl yapılacağı haberini verdi.

Diğer taraftan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Bereket Enerji ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de ziyaret ederek, gazetecilerin gününü kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Temmuz 2025 Pazar 24 40Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 41Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 41Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 27 41Sıcak
10 Temmuz 2025 Perşembe 26 42Sıcak