REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan Hatay’da depremzedelerin acısını paylaşıyor

Başkan Zolan Hatay’da depremzedelerin acısını paylaşıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yıkımın en şiddetli yaşandığı Hatay’da incelemelerine devam eden Başkan Osman Zolan, depremzedelerin acısını paylaşıyor. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun bir şekilde görev yaptığı kentte depremzedelerin dertlerini dinleyen Başkan Zolan, “Biz birlikte çok güçlüyüz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2023 Pazartesi, 12:04

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yüzlerce araç, iş makinesi ve ekibi ile yardım tırlarını bölgeye sevk eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, yıkımın en şiddetli yaşandığı illerden Hatay’da çalışmalarına devam ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da bölgede afetzedeleri yalnız bırakmıyor. Hatay’da incelemelerine devam eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in başkanlık ettiği koordinasyon toplantısına katıldı.

Daha sonra arama kurtarma çalışmalarına ilk günden itibaren aralıksız bir şekilde devam eden ve onlarca cana umut olan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile bir araya gelen Başkan Zolan, burada vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunarak afetzedelerin acısını paylaştı.

AFAD KOORDİNASYONUNDA KURULAN ÇADIR KENTE ZİYARET
Başkan Osman Zolan, AFAD koordinasyonunda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kurmak için görev aldığı çadır kenti de ziyaret etti. Burada Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Zolan, afetten etkilenen vatandaşlar ile de sohbet etti.

Bölgede ihtiyaç ne varsa temin etmeye gayret ettiklerini söyleyen Başkan Zolan, deprem haberini alır almaz Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yola çıktığını, tüm araç ve ekipmanlarıyla aralıksız bir şekilde arama kurtarma çalışmalarını sürdüklerini ifade etti.

“TEŞEKKÜRLER, GÜZEL DENİZLİ’MİZİN GÜZEL İNSANLARI”
Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti:

“Yaşanan afetin yaralarının sarılması adına tüm ekibimiz canla başla mücadele ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Denizlili hemşehrilerimiz de topyekûn bir biçimde bölgeye yardım göndermek için adeta birbiriyle yarışıyor. Teşekkürler, güzel Denizli’mizin güzel insanları. Allah’ım binlerce kez razı olsun. Birlik ve beraberlik ruhuyla ilk günden bu yana afetzede kardeşlerimizin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Biz birlikte çok güçlüyüz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı