REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan iftar yemeğinde altyapı müjdesi verdi

Başkan Zolan iftar yemeğinde altyapı müjdesi verdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anafartalar Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde, mahalleliye altyapının tamamen yenileneceği haberini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2019 Pazar, 12:33

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı Anafartalar Mahallesi ile devam etti. Anafartalar Kapalı Pazaryeri’nde kurulan iftar sofrasına her zaman olduğu gibi çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Osman burada Anafartalar Mahallesi’nin tüm altyapısının değişeceği müjdesini verdi.

İftar yemeğine gelen herkesi tek tek selamlayan ve Ramazan aylarını kutlayan Başkan Osman Zolan, “Allah’ım bu güzelliklerimizi arttırarak sürdürsün. Ramazan ayımızın bereketi ve güzelliğiyle inşallah yürüyüşümüzü daim eylesin. Allah’ım yapmış olduğumuz ibadetleri, duaları, hayır ve hasenatı kabul ve makbul eylesin inşallah. ” diye konuştu.

“ALTYAPI BAŞTAN AŞAĞIYA DEĞİŞECEK”
Yeni bir döneme başladıklarını, Anafartalar bölgesinde ve tüm Denizli’de hizmetlerin artırılarak devam edeceğini belirten Başkan Osman Zolan, Anafartalılara altyapı müjdesi verdi. Zolan, “Bu bölgemizin en büyük sorunu altyapı, altyapı ile ilgili ihale işlemlerimiz yapıldı. Şu anda inceleme safhasında devam ediyor. İnşallah yakın bir zamanda bu bölgemizde altyapı baştan aşağıya kanalizasyon, içme suyu hatları değişecek. Yağmur suyu hatları döşenecek. ” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu