REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan, muhtarları ağırladı

Başkan Zolan, muhtarları ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi ve Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği’ni ağırladı. Muhtarların yerel yönetimin başladığı yer olduğunu ifade eden Başkan Zolan, muhtarlık görevinin çok özel olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2017 Perşembe, 16:09

Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Adnan Kuloğlu, Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay ve yönetim kurulu üyeleri, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Adnan Kuloğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, “Bizi desteklediğiniz ve her zaman yanımızda olduğunuz için size teşekkür ediyorum. Maddi manevi her konuda bizlere vermiş olduğunuz destekler hem bizi hem mahallelerimizi mutlu ediyor. Ben vatandaşlarımız adına da sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay ise, “Sizin vesilenizle bende bütün arkadaşlarımın Muhtarlar Gününü kutluyorum. Bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Şehrimiz için birlik beraberlik içinde çalışıyoruz” dedi.

“MUHTARLIK YEREL YÖNETİMİN BAŞLADIĞI YERDİR”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti.

Muhtarların kapısının 7 gün 24 saat açık olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Mahallede bir sorunla karşılaşıldığında ilk aranan hep muhtarlarımızdır. Yerel yönetimin başladığı yer sizsiniz. Sizlerin çok özel görevleriniz var. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşların isteklerini ilk olarak mahalle muhtarlarına söylediğini belirten Başkan Zolan, “Sizler bizim gözümüz, kulağımızsınız” diyerek, muhtarlık makamının öneminden bahsetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu