REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan öğrencilerle buluştu, YGS öncesi moral verdi

Başkan Zolan öğrencilerle buluştu, YGS öncesi moral verdi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Eğitim İçin El Ele projesine katılan öğrencilerle bir araya gelerek, YGS öncesi gençlere moral verdi. Eğitim İçin El Ele projesinin bir dayanışma örneği olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Bu proje kardeşin kardeşe sahip çıkmasıdır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2017 Pazartesi, 13:38

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 2008-2009 eğitim-öğretim yılında başlattığı Eğitim İçin El Ele projesine katılan öğrenciler ve aileleri ile buluştu.

Anemon Otel’de düzenlenen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Başkan Osman Zolan, donanımlı ve geleceğe hazır gençler yetiştirmek gerektiğini belirterek, “Eğitim olmadan hiçbir şeyi başaramayız. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir, hazinemizdir. Biz gençlerimizi ne kadar iyi eğitirsek, onları ne kadar bilgi ve özgüven ile donatırsak geleceğimiz de o kadar iyi olacaktır. Milli ve manevi değerlere sahip çıkan, bilim ve teknolojiyle iç içe bir gençlik ülkemizi daha iyi yerlere taşıyacaktır” dedi.

“BU PROJE BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİDİR”
Eğitim İçin El Ele ile üniversitelilerin büyük bir fedakarlık örneği göstererek lise öğrencilerine eğitim verdiğini belirten Zolan, “40 üniversiteli gencimiz boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek istediler ve değerli vakitlerini liseli gençlerimize eğitim vermek için ayırdılar. Bencil davranmayarak kendilerinden sonra gelen nesillerinde eğitimlerine yardımcı olmak istediler. Bu bir dayanışma örneğidir, kardeşin kardeşe sahip çıkmasıdır. Ben genç öğretmenlerimize sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum“ dedi.

SINAV ÖNCESİ STRES UYARISI
Hayatın her anının bir sınav olduğunu ifade eden ve YGS öncesi öğrencilerin strese girmemesi gerektiğini belirten Başkan Zolan,“Siz gerekli hazırlıklarınızı yaptınız. Allah emeklerinizin karşılığını size verecektir. Sınav esnasında sizi dışarıda bekleyerek her zaman yanınızda olduğunu gösteren ailelerinizi üzmeyin ve elinizden gelen gayreti göstererek başarılı olmaya çalışın” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu