REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan’a Çardak’ta sevgi seli

Başkan Zolan’a Çardak’ta sevgi seli

Çardak ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterisiyle karşılaşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Çardak ilçemizde de Hüsnü Yılmaz Başkanım ile hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2024 Perşembe, 15:16

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çardak ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Çardak ilçesine kazandırılan Gençlik ve Kültür Merkezi’nin açılış töreni sonrası Çardak ilçe merkezinde esnafı ve pazar yerini ziyaret eden Başkan Osman Zolan ve Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılandı.

Bir süre vatandaşlarla sohbet edip hizmet ve yatırımları anlatan Başkan Osman Zolan, daha sonra Gemiş Mahallesi’ni de ziyaret ederek hemşehrileriyle buluştu.

Gemiş Mahallesi’nde Çardak Belediyesince ilçeye kazandırılan Gemiş Düden Pınarı Parkı’nda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zolan, Gemişlilerin istek, öneri ve taleplerini dinledi.

DAHA HAYALLERİMİZ VAR
Çardak ilçesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çardak Belediyesi tarafından kazandırılan pek çok önemli hizmet olduğuna dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Yaptığımız devasa işler var. Ancak daha hayallerimiz, yapılması gereken işler de var. Birlikte el ele, omuz omuza bu işleri yapa yapa yolumuza devam edeceğiz inşallah” dedi.

Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim amacımız Denizli ve tüm ilçelerimizde insanlarımızın mutluluğunu ve huzurunu sağlamak. Bize güvenen insanların güveninin boşa çıkarmamak, onların başını öne eğdirmemek için gece gündüz çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz inşallah. Çardak ilçemizde de Hüsnü Yılmaz Başkanım ile hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 18 32Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 18 30Çok Bulutlu