REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan’dan Milletvekili Ök’e kutlama mesajı

Başkan Zolan’dan Milletvekili Ök’e kutlama mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi seçilen Denizli Milletvekili Nilgün Ök ile yedek üye seçilen Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi’yi kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2021 Salı, 12:19

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde MKYK üyesi seçilen Denizli Milletvekili Nilgün Ök ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’na (MKYK) yedek üye seçilen Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi’yi tebrik etti.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Türkiye’de kadınlara yönelik pek önemli hizmet ve yeniliği gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Osman Zolan, “Partimizin kuruluşundan bu yana Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en çok önem verdiği konu hanım kardeşlerimizin siyaset başta olmak üzere pek çok alanda aktif rollerde görev almasıdır. Partimizin kadın kolları kongresinde hepimizi mutlu eden haberler aldık. Uzun yıllardan bu yana şehrimize birlikte hizmet ettiğimiz kıymetli kardeşim Denizli Milletvekilimiz Sayın Nilgün Ök, yeni görevinde de çok başarılı olacak inşallah. Yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

“PEK ÇOK GÜZEL HİZMETİN ALTINA BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ”
Öte yandan, AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde MKYK yedek üyesi olarak seçilen Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi’yi de kutlayan Başkan Osman Zolan, el ele, gönül gönüle Denizli ve ülkemizde pek çok güzel hizmetin altına birlikte imza atacaklarına inandığını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu