REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan’ın halk günü buluşmaları devam ediyor

Başkan Zolan’ın halk günü buluşmaları devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın her ayın ilk salı günü vatandaşlarla bir araya geldiği halk günü buluşmaları devam ediyor. Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği halk gününe katılan Başkan Zolan, vatandaşların, istek, öneri ve sorunlarını dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2017 Salı, 14:45

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilki Ağustos 2015’te yapılan ve her ayın ilk salı günü düzenlenmeye devam eden halk günü buluşmalarında bir kez daha hemşerileriyle bir araya geldi.

Randevusuz bir şekilde vatandaşları dinleyen Başkan Zolan, oldukça yoğun katılımın olduğu aralık ayı buluşmalarında da halkın istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi.

Halk günü buluşmalarının, kendisi için çok önemli olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımızla sürekli iç içeyiz. Her gittiğimiz mecrada kendileri ile bir araya gelerek sohbet etme imkanı buluyoruz. Bunun yanında 29 aydır düzenlediğimiz halk günü buluşmalarımızda da bir araya geliyoruz. Burada randevusuz bir şekilde bir araya gelip birebir konuşma fırsatı buluyoruz” dedi.

“ÖNCÜ OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ”
Denizli’de ilk kez başlattıkları halk günü buluşmasının aralıksız devam ettiğini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Böyle bir projeye Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak öncülük etmekten dolayı da mutluyuz. 2,5 yıla yakın aralıksız olarak vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 18 32Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 18 30Çok Bulutlu