REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan’ın Hambat Ovası turu

Başkan Zolan’ın Hambat Ovası turu

Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Bozkurt ilçe merkezi, İnceler beldesi ve Çardak’ın Gemiş beldesinde vatandaşlarla buluştu. Zolan’ın Hambat Ovası turuna Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katıldı.

/ DENİZLİHABER / 18 Mart 2014 Salı, 10:23

Bozkurt, İnceler ve Gemiş’te vatandaşlara seslenen Bakan Nihat Zeybekci, Çardak ve Bozkurt’ta AK Parti dönemiyle birlikte birçok sorunun aşıldığını, modernleşme yolunda önemli adımlar atıldığını söyledi.

Çardak ve Bozkurt’un büyükşehirle birlikte hem Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden, hem de ilçe belediyesinden hizmet alacağını anlatan Zeybekci, “Denizli’miz uzun yıllardan bu yana büyükşehir olma hayaliyle yaşadı, çok mücadele etti. Şükürler olsun ki nihayetinde bu hayalimize kavuştuk. Bu noktada Sayın Başbakanımıza ne kadar teşekkür etsek az. Şimdi yepyeni bir döneme başlıyoruz. Bu mitinglerde bizlere gösterdiğiniz ilgi de Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Osman Zolan kardeşime teveccüh göstereceğinizi net bir şekilde ortaya koyuyor. Ben sizlerden tek bir şey rica ediyorum. Nasıl ki Denizli Büyükşehir Belediyesi için Osman Zolan kardeşime güveniyorsanız, Çardak için Mahmut Öztürk kardeşime, Bozkurt için de Birol Konak kardeşime güvenmenizi ve sahip çıkmanızı istiyorum” dedi.

UYUMLU ÇALIŞMA MESAJI
Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, geride kalan 10 yıllık dönemde verilen sözlerin hepsini yerine getirdiklerini, kendilerine verilen emanete ihanet etmediklerini, sadece hizmet için çalıştıklarını belirtti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Çardak ve Bozkurt belediyeleri ile uyum içerisinde çalışacağını kaydeden Zolan, “Biz sizlerden bir şey almaya değil, sizlere güzellikler sunmaya geliyoruz. Yeter ki sizler bizlere güvenin. Bu dönem Çardak ve Bozkurt’un dönemi olsun. Biz Çardak’ta Mahmut Öztürk kardeşimle, Bozkurt’ta ise Birol Konak kardeşimle birlikte hareket etmenin en güzel örneğini sergileyeceğiz” diye konuştu.

“BOZKURT’TAKİ DEĞERLERE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Denizli’nin dört bir yanının güzelliklerle dolu olduğunu anlatan Zolan, “Bozkurt yine AK belediyecilikle yola devam edecek. Bozkurt’umuza doğa, kültür ve turizm adına her ne varsa her birini tek tek kazandıracağız. Bu çerçevede atıcılık ve trapla ilgili organizasyonların yapılabileceği tesis, Karagöl Mesireliği, Karakısık Kanyonu düzenlemesi, Hayrettin’de ters lale şenlikleri gibi projelerimizi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Bunları da yine sizlerle birlikte, Birol Konak kardeşimle birlikte başaracağız” dedi.

“ÇARDAK TURİZM MERKEZİ OLACAK”
Tıpkı Bozkurt gibi Çardak’ın da farklı turistik değerlere sahip olduğunu ifade eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, şunları söyledi:
“Çardak’ta da tüm Denizli’mizde olduğu gibi Çardak Belediyemizle, Mahmut Öztürk kardeşimle, sizlerle birlikte hedeflerimize ulaşacağız. Bizim Çardak’la ilgili temel hedeflerimizden biri de buradaki turizm faaliyetlerini arttırmak. Çardak’ta hayata geçireceğimiz Acıgöl Flamingo Parkı, Çardak Kervansarayı restorasyonu, Beylerli Gölü çevre düzenlemesi, Beylerli Kaplıcası’nın turizme kazandırılması gibi dev projelerin ardından, Çardak bir turizm merkezi haline gelecek.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu