REKLAMI GEÇ

Başkanlar ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı

Başkanlar ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinin belediye başkanları ile belediye meclis üyelerini mazbatalarını aldı.

/ DENİZLİHABER / 8 Nisan 2014 Salı, 16:32

30 Mart Yerel Seçimleri’nin sonuçlarının alınmasının ardından sıra mazbatalara geldi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Osman Zolan, İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e de mazbataları bağlı bulundukları ilçe seçim kurullarınca verildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mazbatasını almasının ardından yaptığı açıklamada, “Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizle birlikte Denizli’mizde hizmet destanı yazmaya devam edeceğiz. Mazbatamızı alarak 5 yıl daha Denizli’mize hizmetkar olmanın gururunu yaşıyorum” dedi.

CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ
Bu arada Merkezefendi ve Pamukkale Belediye meclislerine seçilen CHP’li üyeler de ilçe seçim kurullarından mazbatalarını aldı. CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, mazbataların verilmesi sırasında yaptığı açıklamada, “CHP olarak mecliste halkımızın huzur ve mutluluğunu gözeten uygulamaların destekçisi olacağız.Eksik uygulamaları eleştireceğiz, yanlış kararlara da muhalefet edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu