Başkanlardan mesaj: Endişelenmeyin, yanınızdayız

Hafta sonu için sokağa çıkma yasağı uygulanmasının ardından vatandaşlarda oluşan tedirginlik üzerine başkanlardan birbiri ardına açıklamalar geldi. Başkanlar, “Endişelenmeyin, tüm imkanlarımızla yanınızdayız” mesajı verdi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2020 Cumartesi, 10:38
İçişleri Bakanlığı hafta sonu için sokağa çıkma yasağı ilan etti. 30 büyükşehir ve Zonguldak için alınan karara hazırlıksız yakalanan vatandaşlar tedirginlik yaşarken, Pamukkale ve Merkezefendi Belediye Başkanlarından “Endişelenmeyin, tüm imkanlarımızla yanınızdayız” mesajı geldi.
ÖRKİ: ENDİŞELENMEYİN YANINIZDAYIZ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, iki günlük sokağa çıkma yasağının koronovirüs salgınının etkilerini azaltmak için alındığını belirterek, devletin tüm imkanlarıyla vatandaşının yanında olduğunu belirtti.
Örki, “Biz de Pamukkale Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla sizlerin yanındayız. İletişim için 444 9 220 nolu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz” dedi.
DOĞAN: HEMŞERİLERİMİZ ENDİŞELENMESİN
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile vatandaşların yanında olduklarının mesajını verdi.
Doğan, “Hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Merkezefendili hemşehrilerimiz hiç endişelenmesin. Merkezefendi Belediyemiz görevinin başındadır. Belediyemizin tüm olanakları emrinizdedir. Her türlü ihtiyacınızda 444 8 662 hattımızdan belediyemize ulaşabilirsiniz” dedi.
Yorumlar
en güzel destek merkezefendi şeniz doğandan.bedava SÖZCÜ gazetesi dağıtıyorlar.yazıklar olsun bu nasıl anlayış
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
15 Mayıs 2025 Perşembe | 11 | 27 | Az Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 14 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 30 | Parçalı Bulutlu |
18 Mayıs 2025 Pazar | 16 | 29 | Çok Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 30 | Az Bulutlu |