REKLAMI GEÇ

Bayan Erkmen, ilçeleri ziyaret etti

Bayan Erkmen, ilçeleri ziyaret etti

Vali Yavuz Erkmen’in eşi Nevhilal Erkmen, Çameli’nin Çiğdemli Köyü’nü ziyaret ederek ilköğretim okulu öğrencileri ve yoksul ailelere çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.

/ DENİZLİHABER / 28 Kasım 2008 Cuma, 01:00

Çameli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan, öğrencilere giyim eşyası ve kırtasiye malzemelerinden, yoksul ve muhtaç ailelere de gıda ve temizlik maddelerinden oluşan hediye paketlerini veren Bayan Erkmen, öğrencileri ve yoksul aileleri mutlu etti. Bu arada İl Sağlık Müdürlüğü’nün gezici diş tarama aracında, ilköğretim okulu ikinci sınıf öğrencileri diş taramasından geçirildi. Öğrencilere diş fırçası ile diş macunu hediye edildi. Ayrıca Akademi Göz Merkezi’nin göz tarama aracı da bütün köylüleri göz taramasından geçirdi. Köylüler ve öğrenciler verilen hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Çiğdemli Köyü’ne yapılan ziyarete Bayan Erkmen’in yanı sıra Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Çameli Kaymakamı Murat Büyükköse ile vali yardımcılarının eşleri katıldı. İlk olarak Çiğdemli İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Bayan Erkmen ve beraberindekiler 54 ilköğretim okulu öğrencisine, giyim eşyası ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyeler verdiler ve öğrencilerle sohbet ettiler. Öğrencilere ne olmak istediklerini soran Bayan Erkmen, öğrencilerden ilginç cevaplar aldı. Özellikle Çameli Atatürk İlköğretim Okulu’ndan gösteri için gelen öğrencilerin vali olmak istediklerini ve bu konuda ne gibi bir yol izlemeleri gerektiğini sormaları üzerine Bayan Erkmen, “İhtiyacınız olan tek şey programlı ve disiplinli çalışmak. Sizlerde bu isteği ve kendinize koyduğunuz hedefi görmek beni çok mutlu etti. Elbette vali olmak için belli aşamalardan geçmek ve gerekli okulları bitirmek gerekir. Ancak ondan sonra her biriniz birer vali olabilirsiniz. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz ve sizlerin bunu başaracağından şüphem yok. Sizlerdeki bu azmi ve isteği gördükten sonra bunu başaracağınıza inanıyorum” diye konuştu.

Yoksul ve yardıma muhtaç aileleri de ziyaret eden Bayan Erkmen ve beraberindekiler, gıda ve temizlik maddelerinden oluşan yardım paketlerini ailelere vererek sorunlarını dinlediler. Bayan Erkmen’e sorunlarını aktaran yoksul aileleri, çözülmesi mümkün olan sorunları karşısında Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı’na yönlendiren Bayan Erkmen, sorunlarının bu kurum aracılığıyla çözüleceğini söyledi. Kaymakam Murat Büyükköse de aileleri ilçeye davet ederek kendisine gelmelerini ve Vakıf aracılığıyla bazı nakdi yardımlarda da bulunabileceklerini söyledi.

Daha sonra İl Sağlık Müdürlüğü’nün gezici diş tarama aracı ve Akademi Göz Merkezi’nin gezici göz tarama araçlarını da ziyaret eden Bayan Erkmen ve beraberindekiler, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldılar. Vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet eden Bayan Erkmen, verilen hizmetler hakkındaki fikirlerini sordu. Verilen hizmetlerden son derece memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar ve öğrenciler, hizmetlerin verilmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu