REKLAMI GEÇ

Bayramda 2 gün ekmek çıkmayacak

Bayramda 2 gün ekmek çıkmayacak

Kurban Bayramı’nın ilk 2 günü ekmek çıkmayacağını belirten Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, vatandaşların zor durumda kalmamaları için ekmeklerini arife gününden almalarını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2016 Cumartesi, 09:00

Kurban Bayramı için sayılı günler kaldı. Fırınlarda çalışan personelin de bayramı aileleri ile birlikte geçirmeleri için 1. ve 2. bayram günleri ekmek üretilmeyeceğini belirten Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, vatandaşların önlemini almasını istedi.

Bayramda 2 gün kapalı olacak fırınların arife günü tam kapasite çalışacağını ve ihtiyacı karşılayacak ekmek üretileceğini belirten Karadaban, vatandaşların da bayramın ilk iki günü tüketecekleri ekmekleri arife gününden almalarını istedi.

Karadaban, bayramın ilk 2 günü kapalı olacak fırınların personelini temin edebilenlerin 3. ve 4. günü ekmek üretimine başlayacaklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2025 Pazar 14 27Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 16 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 19 35Parçalı Bulutlu