REKLAMI GEÇ

Bayramda otobüsler iki gün ücretsiz

Bayramda otobüsler iki gün ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi için Kurban Bayramı’nın ilk 2 günü belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. Denizli’nin geleneksel bayramlaşma töreni ise yine her zaman olduğu gibi bayramın ilk günü Delikliçınar Meydanı’nda saat 16:30-18:00 arasında yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2014 Çarşamba, 12:14

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzur içinde bir tatil geçirebilmeleri için tüm Kurban Bayramı tedbirlerinin alındığını duyurdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, vatandaşların bayramda mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerini daha kolaylaştırmak için belediye otobüslerini bayramın ilk 2 günü ücretsiz yaptı. 4-5 Ekim tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücret alınmayacak. Öte yandan vatandaşların tatil süresince mağdur olmaması için diğer önlemler de alındı. Büyükşehir Belediyesi’nin birçok biriminde nöbetçi ekipler oluşturularak, halkın acil ihtiyaçları anında karşılanacak. Vatandaşlar, Kurban Bayramı tatili boyunca görev yapacak ekiplere her türlü problemleri için “153” telefon hattından ulaşabilecek. Bunun yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin “110 İtfaiye”, “188 Cenaze” ve DESKİ’nin “185 Çağrı Merkezi” tatil boyunca hizmet verecek. Bu arada İtfaiye ve Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerinin vardiya sistemine göre 24 saat görevlerinin başında oldukları, herhangi bir olumsuzlukta olaylara anında müdahale edilebilecekleri hatırlatıldı.

ic

GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA DELİKLİÇINAR’DA
Kurban Bayramı’nın ilk günü (4 Ekim 2014 Cumartesi) saat 16:30 – 18:00 arasında Delikliçınar Meydanı, yine halkın ve protokolün bir araya geldiği geleneksel bayramlaşma törenine ev sahipliği yapacak . Sivil toplum kuruluşları, daire müdürleri, kaymakamlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekilleri, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci geleneksel törende, halkla bayramlaşacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli halkının ağız tadıyla bir bayram geçirebilmeleri için tüm önlemleri aldıklarını belirterek, herkese mutlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Yorumlar

m.kemal   -  Bağlantı 1 Ekim 2014, 12:36

bedavamı yapmış peki zararı kim ödeyecek denizliin 2 ilcesimi var neden bu araçlar boş boş arka arkagidiyo fazla olan aracları acıpayam tavas baklan çivril çamaliyede göndersene denizlide hemen bu 2 ilcemi verdi oy ucuz ulaşımdan bizim hakkımız yokm

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu