REKLAMI GEÇ

Bayramda otobüsler iki gün ücretsiz

Bayramda otobüsler iki gün ücretsiz

Denizli’de tüm bayram tedbirlerinin alındığını duyuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi için Ramazan Bayramı’nın ilk 2 günü belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2014 Cuma, 12:03

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzur içinde bir tatil geçirebilmeleri için tüm Ramazan Bayramı tedbirlerinin alındığını duyurdu. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, vatandaşların bayramda mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerini daha kolaylaştırmak için belediye otobüslerini bayramın ilk 2 günü ücretsiz yaptı. 28-29 Temmuz tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücret alınmayacak. Belediye otobüslerinin önüne ise, “ücretsiz” yazılı afişler asılarak vatandaşlar bilgilendirilecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM
Öte yandan vatandaşların tatil süresince mağdur olmaması için bir dizi önlem daha alındı. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi’nin birçok biriminde nöbetçi ekipler oluşturularak, halkın acil ihtiyaçları anında karşılanacak. Vatandaşlar, Ramazan Bayramı tatili boyunca görev yapacak ekiplere her türlü problemleri için “153” telefon hattından ulaşabilecek. Bunun yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin “110 İtfaiye”, “188 Cenaze” ve DESKİ’nin “185 Çağrı Merkezi” tatil boyunca hizmet verecek.

İTFAİYE VE ZABITA GÖREV BAŞINDA
Bu arada İtfaiye ve Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerinin vardiya sistemine göre 24 saat görevlerinin başında oldukları, herhangi bir olumsuzlukta olaylara anında müdahale edilebilecekleri hatırlatıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli halkının ağız tadıyla bir bayram geçirebilmeleri için tüm önlemleri aldıklarını belirterek, herkese mutlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Yorumlar

ibo   -  Bağlantı 25 Temmuz 2014, 13:12

iyi güzelde bayramda bedava mitinglerde bedava ondan sonrada bagırıyorlar otobüsler zarar ediyor diye hiç olmassa başka şehirlerdeki gibi %50 üçret alınsada mazot parası için bide boş boş hepsini sürüyorlar sefere sonra bu fazla olanlarıda diger ilçelere mesala tavas, acıpayam , çameli,güney içivril gibi adını sayamadıgım diger ilcelere karşılıklı 2 sefer yapsa güzel olmazmı hem ordaki vatandaşlarımızı ve ölmüş yakınlarını ziyaret etseler güzel olmazmı HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Çok Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 28Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Çok Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 35Çok Bulutlu
25 Nisan 2024 Perşembe 16 28Az Bulutlu