REKLAMI GEÇ

Bayramlaşma töreni Büyükşehir Belediyesi önünde yapıldı

Bayramlaşma töreni Büyükşehir Belediyesi önünde yapıldı

Denizlililer, her Ramazan ve Kurban Bayramlarında olduğu gibi Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2019 Salı, 16:51

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda düzenlenen programa Denizli protokolü ile iş ve siyaset dünyası, sivil tolum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda çocuklar da unutulmadı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocuklara bayram harçlığı vererek sevindirdi. Programa katılan tüm misafirlere Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

“Çocuklarımızı sevindireceğiz”
Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerinin bayramını tebrik ederek, bayramda herkesin birbirini ziyaret etmesi temennisinde bulundu. Başkan Zolan, “Allah’ım bu güzellikleri tekrar tekrar göstersin. İnşallah İslam dünyası ve ülkemiz huzurlu bir şekilde daha nice bayramlara kavuşsun. Geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma programında halkımızla kucaklaştık. İnşallah bayramımız böyle güzelliklerle devam etsin” dedi. Bayramda çocukları mutlu etmenin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Biz de çocukluğumuzda bunları yaşadık. Bayramda değerlerimizi yaşatacağız, çocuklarımızı sevindireceğiz büyüklerimizi ise ziyaret edeceğiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
7 Temmuz 2025 Pazartesi 25 41Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 41Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 26 42Sıcak
10 Temmuz 2025 Perşembe 26 41Sıcak
11 Temmuz 2025 Cuma 24 40Sıcak