Beklenen kar geldi

Beklenen kar geldi, yüksek kesimler başta olmak üzere bazı ilçelerde kar başladı. Bağbaşı Yaylası da beyaz örtüyle kaplandı, ortaya kartpostallık manzaralar çıktı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2018 Perşembe, 12:03
Kış kapıya dayandı, bir süredir beklenen kar kendini gösterdi. Çameli başta olmak üzere kentin rakımı yüksek ilçeleri sabah saatlerinden itibaren kar almaya başladı.
Kentin yüksek kesimleri kar yağışından nasibini alırken, kentin en önemli merkezlerinden biri olan Bağbaşı Yaylası da sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar nedeniyle beyaz örtüyle kaplandı.
Denizlililerin yaz kış ilgi gösterdiği merkezlerden biri olan Bağbaşı Yaylası’nda kartpostalları aratmayan görüntüler ortaya çıktı.
Teleferik ile yaylaya çıkanları da mükemmel bir manzara karşıladı.
KAR BERABERİNDE SOĞUĞU DA GETİRDİ
Yüksek kesimlerde ve bazı ilçelerde başlayan kar beraberinde soğuk havayı da getirdi. Hissedilir derecede düşen sıcaklıklar zaman zaman -4 dereceye kadar geriledi. Meteoroloji yetkilileri özellikle gece saatlerinde soğukların daha etkili olacağı konusunda uyardı.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
16 Mayıs 2025 Cuma | 14 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 29 | Çok Bulutlu |
18 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 30 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 16 | 31 | Az Bulutlu |