Belediye personeline çevre yönetim eğitimi

Denizli Belediyesi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı, İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı tarafından finanse edilen ‘Atık Su Arıtma Tesisi Altyapı Güçlendirme’ (ATAG) projesi çerçevesinde, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Eğitimi verdi.
/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2012 Salı, 19:20
North Point Otel’deki eğitim programına Su ve Kanalizasyon, Etüt Proje, Sağlık İşleri, Park Bahçeler, Çevre Koruma Kontrol, İtfaiye, Zabıta, Fen İşleri, Ulaşım Hizmetleri, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ile İnsan Kaynakları ve Eğitim müdürlüklerinden çok sayıda personel katıldı.
Eğitimde, ISO 14001 2001 Çevre Yönetim Sistemi standardının gerekliliklerine değinilerek, söz konusu sistemin kurulması için yapılması gereken çalışmalar anlatıldı. Kalite Yönetim Uzmanı Kenan Elnahi, kalite ve yönetim hakkında geniş içerikli bilgi sundu. En çevreci belediye ödülüne sahip olan belediye, böylece çevre yönetim sistemini kullanarak yine öncü bir çalışmayı başlatmış oldu. Faaliyetlerdeki çevresel boyutlar dikkate alınarak çevresel etkileri en aza indirilecek, gelecek nesillerin temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamaları garanti altına alınacak.
Bu arada belediye hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik 2011 yılından beri yürütülen ISO 9001 2008 Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarına da katkı sağlayacak olan çevre yönetim sisteminin, 2012 yılı içerisinde kurulmasına başlanacak.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
6 Temmuz 2025 Pazar | 24 | 40 | Sıcak |
7 Temmuz 2025 Pazartesi | 26 | 41 | Sıcak |
8 Temmuz 2025 Salı | 26 | 41 | Sıcak |
9 Temmuz 2025 Çarşamba | 27 | 41 | Sıcak |
10 Temmuz 2025 Perşembe | 26 | 42 | Sıcak |