REKLAMI GEÇ

Bez bebekle duygusal davet!

Bez bebekle duygusal davet!

Denizli Koruyucu Aile Derneği üyeleri, başlattığı kampanya ile ailelere kendi yaptıkları bez bebekleri dağıtarak, “Siz de koruyucu aile olun” teklifinde bulunuyor. Proje ile bez bebekle duygusal bağ kuran toplumumuzda koruyucu ailelik konusunda farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2014 Çarşamba, 11:42

Denizli Koruyucu Aile Derneği, ailelerin koruyucu aile olmalarını teşvik etmek için bez bebek kampanyası başlattı. Denizli’de 101 çocuk koruyucu ailelerde barındığını belirten Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan, birçok çocuğun sıcak yuva özlemi içinde olduğunu ifade etti.

2 çocuk annesi olan ve 4 çocuğu da koruyucu aile hizmeti kapsamında evlat edinen Doğan, “Dernek üyelerimizin yaptığı bez bebekleri faaliyetlerimizde dağıtıyoruz. Ayrıca üyelerimiz yaptıkları bez bebekleri mahallelerin de dağıtarak çevrelerindeki insanların koruyucu aile olmalarını teşvik ediyorlar. Koruyucu aile olmak isteyenleri Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Denizli İl Müdürlüğü’ne yönlendiriyoruz” dedi.
Yaptıkları faaliyetlerle de koruyucu ailenin öneminin anlatmaya çalıştıklarını kaydeden Doğan, “Yaptığımız bez bebeklerin üzerine ‘Siz de koruyucu aile olun. O’nun koruyucu ailesi olun, Ailem olur musunuz?’ sloganları yazıyoruz. Türk kültüründe bez bebeğin tarihsel bir hafıza bağı vardır. Ailelere onları hediye edip teklif götürüyoruz. Geçmişimizde bez bebekle duygusal bağ kuran aileler projemize daha fazla katılacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu