REKLAMI GEÇ

Bozburun Köprülü Kavşağı’nda sona gelindi

Bozburun Köprülü Kavşağı’nda sona gelindi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, 2016-2017 döneminde gerçekleştirmeyi hedeflediği projelerden ve kent trafiğindeki sıkıntıların aşılmasında önemli eşiklerden birisi olarak gösterilen Bozburun Köprülü Kavşağı, iki aya kadar hizmete girecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2016 Çarşamba, 15:44

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2016-2017 Eylem Planı kapsamında açıkladığı 121 dev proje çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçler mevkisindeki 50 metrelik yol düzenleme çalışmaları ile bu yolun bağlanacağı Bozburun Köprülü Kavşağı inşaatınde incelemelerde bulundu.

denizli-bozburun-kavsagi-hizmete-girecek-1

Yapımı devam eden 50 metrelik yolda düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, daha sonra Ankara ve İzmir karayollarını birbirine bağlayacak Bozburun Köprülü Kavşağı inşaat alanına gitti. Tamamlandığında Bozburun Köprülü Kavşağı’nın üst seviyede kullanılacağını belirten Zolan, “Proje bittiğinde yolumuz Ahmet Nazif Zorlu Sitesi’nden İzmir Bulvarı’na, halin olduğu yerden Umut 2 ve Umut 3’lerin bulunduğu Karahasanlı Çakmak ve Yenişafak mahallelerimize bağlanacak” dedi.

“BEKLEME SÜRESİ DAHA AZ OLACAK”
Ankara yönüne ve Organize Sanayi Bölgesi tarafına gitmek isteyenler ile oradan gelmek isteyenlerin bu yolu kullanacağını ifade eden Zolan, “Çünkü bu yol, daha konforlu, daha az bekleme süreleri olan ve trafik sinyalizasyonların daha az bulunduğu yol olacak. Burası yoğun bir şekilde kullanılacak ve böylelikle Üçgen Kavşağı’nı da rahatlatmış olacağız. Burası hem zaman hem yolun kısalığı ve konforu anlamında şehrimizin batısı tarafından tercih edilen bir yol haline gelecek. İnşallah 1,5-2 ay içinde kullanıma açacağız” diye konuştu.

denizli-bozburun-kavsagi-hizmete-girecek-2

ÜÇGEN’E YAKINDA KAZMA VURULACAK
Bu arada Üçgen Kavşağı ihalesini tamamladıklarını hatırlatan Zolan, “Burada da yakında çalışmalara başlayacağız ve yolu trafiğe kapatacağız. Bu köprülü kavşağımız, Üçgen’in belli bir kısmı çalışmalar nedeniyle kapandığında ulaşım yükünün önemli bir kısmını karşılayacak. Çok şükür sona doğru yaklaşıyoruz. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu