REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Belediyesi’nden 10 Kasım Konseri

Büyükşehir Belediyesi’nden 10 Kasım Konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yıldönümü nedeniyle anma programı düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede, Denizi Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2015 Çarşamba, 11:41

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenledi. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa, Vali Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği anma programında, Şef Selim Öztaş’ın yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi. İki bölümden oluşan ve yaklaşık 3 saat süren konserde zaman zaman duygusal anlar da yaşandı.

denizli-buyuksehir-belediyesi-10-kasim-sarkilarla-anildi-ic

PROTOKOL KORO İLE BİRLİKTE ŞARKI SÖYLEDİ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, program sonunda etkinliğe katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Zolan, “İnşallah O’nun emanetine sahip çıkarak anmaya devam edeceğiz” dedi.

Gecenin finalinde ise Vali Kocatepe, Başkan Zolan ve protokol üyeleri sahneye çıkarak koro ile birlikte Atatürk’ün en sevdiği “Tel tel taradım zülfünü” şarkısını söyledi.

denizli-buyuksehir-belediyesi-10-kasim-sarkilarla-anildi-ic-1

Anma konseri, Vali Şükrü Kocatepe ve Başkan Zolan, sanatçılara çiçek vermesi ile sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu