REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Belediyesi’nden Çivril’e destek

Büyükşehir Belediyesi’nden Çivril’e destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril Belediyesi’nin yeni hizmet binası projesinde restorasyon ve peyzaj çalışmaları ile destek verecek. Denizli merkez ve ilçelerde yapılacak olan tüm çalışma ve projelere destek vermeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Halka hizmet yolunda hiç bir engelin olmamasını istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2016 Cuma, 09:28

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril’de yapılacak olan yeni belediye hizmet binasının ilçenin imajı olacağını belirterek, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in girişimleri ile TCDD’den protokol ile alınan 54 bin metrekarelik alanı hatırlattı.

denizli-buyuksehir-den-civrile-destek

Başkan Zolan, “Yapılacak hizmet binasının bulunduğu saha gerek yeşil alanı gerekse tarihi dokusu ile ilçede yeni bir imaj yaratacak. Burada yapılacak olan çalışmalara Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak peyzaj ve restorasyon çalışmaları ile destek vereceğiz. Bölge Çivril’e yakışır bir hale gelecek. Çivril bu güzelliklerle buluşacak. Amacız bu” dedi.

HALKIMIZ HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK
Denizli merkez ve ilçelerde yapılacak olan çalışmalara her zaman destek vereceklerini ifade eden Başkan Zolan, “Denizli merkez ve ilçelerimizde yapılacak olan tüm çalışma ve projelerimize destek vermeye devam edeceğiz. Halkımıza hizmetin gitmesi noktasında hiç bir engelin olmasını istemiyoruz. İlerleyen süreçte özellikle ilçelerimizde açıkladığımız projelerimizi hayata geçireceğiz. Yapacağımız projelerimiz ile halkımız hak ettiği hizmeti alacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu