REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Çal’da 12 kilometrelik toprak yolu asfaltladı

Büyükşehir Çal’da 12 kilometrelik toprak yolu asfaltladı

Denizlililerin daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için yol düzenleme çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çal’ın Dağmarmara Mahallesi ile Sazak Mahallesi’ni birbirine bağlayan 12 kilometrelik toprak yolu asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2021 Cumartesi, 12:29

Denizli’nin birçok noktasında gerçekleştirdiği yol çalışmaları ile vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesini sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında planladığı toplamda 450 kilometreyi kapsayan asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri bu kapsamda Çal ilçe sınırları içerisinde bulunan Dağmarmara Mahallesi ile Sazak Mahallesi’ni birbirine bağlayan toprak yola el attı. İki mahalleyi birbirine bağlayan 12 kilometre uzunluğundaki yol 8 metre standart genişliğe ulaştırılırken, güzergahtaki asfaltlama çalışmaları kısa sürede tamamlandı. Karayolları standartlarına uygun olarak yapılan yolun asfaltlama işlemi sırasında 2 bin 600 ton agrega, 154 ton astar, 125 ton bitüm kullanıldı. Toprak olduğu için uzun süredir kullanışsız olan yol, asfaltlamanın tamamlanmasının ardından trafiğe açıldı.

“BİZİM TEK DERDİMİZ MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, asfaltlama çalışmalarının kentin dört bir tarafında yoğun bir şekilde sürdüğüne dikkati çekti. İhtiyaç duyulan bölgelerdeki çalışmaların birer birer tamamlanıp hizmete alındığını anlatan Başkan Zolan, “Milletimize hizmet etme yolunda gece gündüz demeden gayret etmeye devam ediyoruz” dedi.

Hemşehrilerinin daha konforlu ve güvenli seyahati için asfaltlama çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Başkan Zolan, şunları kaydetti:

“Bizim tek derdimiz milletimize hizmet etmek, vatandaşlarımızın derdine derman olup mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak. Bunun için geleceğe eser bırakmaya, ihtiyaçları gidermeye devam ediyoruz. Dağmarmara-Sazak yolumuz hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Allah’ım kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin.”

Yorumlar

[email protected]   -  Bağlantı 15 Ağustos 2021, 02:20

Sayın başkan birde akça caddesi akça boton yolunu yapsa bütün ahali olarak çok memnun olacağız. Araçların alt takımları iki ayda bir tamire gidiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2025 Perşembe 11 27Az Bulutlu
16 Mayıs 2025 Cuma 14 32Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2025 Cumartesi 16 30Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2025 Pazar 16 29Çok Bulutlu
19 Mayıs 2025 Pazartesi 15 30Az Bulutlu