REKLAMI GEÇ

Büyükşehir can dostları da unutmadı

Büyükşehir can dostları da unutmadı

Sokağa çıkma yasağı kararının ardından vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için tüm ekipleri ile seferberlik başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, sokakta yaşayan can dostlarını da unutmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2020 Pazar, 15:58

İçişleri Bakanlığı tarafından 31 ilde alınan sokağa çıkma yasağı kararının ardından vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için tüm tedbirleri alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir yandan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan sokakta yaşayan can dostları için de harekete geçti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu bölgelerde besleme çalışması gerçekleştirdi. Bunun yanında kentin muhtelif yerlerinde, Denizli Büyükşehir Belediyesinin sokak hayvanları için koyduğu mama ve su kaplarını da düzeni olarak kontrol eden ekipler bu süreçte sokak hayvanlarının mağdur olmaması için yoğun çaba harcadı.

 “Evinizde kalın, biz can dostlarımıza da bakıyoruz”

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sokağa çıkma yasağı kararı ile birlikte hemşehrilerinin ihtiyaçları için yoğun bir çaba harcadıklarını belirterek bu süreçte can dostları da unutmadıklarını söyledi. İnsanların evinde olduğunu, bu süreçte sokak hayvanlarının beslenmede zorluk çekmemesi için de çalıştıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Ekiplerimiz sokak hayvanları için şehrimizin belirli bölgelerine mama bırakıyor. Lütfen vatandaşlarımız  evinde kalsın, biz can dostlarımıza da bakıyoruz” dedi.

Yorumlar

Neslihan   -  Bağlantı 13 Nisan 2020, 00:58

İyi hoş guzelde davraniş hiç bir sekilde aktepe mahallesinde 20 e yakın kopek var hic beslendigini gormedim tek biyerle kalmamali

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu