REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Çocuk Korosunun konseri büyüledi

Büyükşehir Çocuk Korosunun konseri büyüledi

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu, yılsonu konseri için sahne aldı. Adalet Parkı’ndaki konser katılanlara unutulmaz bir akşam yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2019 Salı, 14:15

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu’nun hazırladığı yılsonu konseri Adalet Parkı’nda yapıldı. Sahne alan çocukların performansları izleyenleri adeta büyüledi.  Konsere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Büyükşehir Belediye Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çocuk Korosu Koro Şefi Ahmet Algün eşliğinde gerçekleşen konsere konservatuar saz ekibi eşlik etti. Çocuklar söylediği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle izleyenleri hoş bir akşam yaşattı.

Konserler devam edecek

Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, konsere katılan herkese teşekkür etti. Gökoğlan, çocuk korosunun çok başarılı bir sunum gerçekleştirdiğini belirterek, “Çocuk koromuz çok güzel bir performans sergiledi. Çocuklarımıza, velilerimize, eğitmen kadromuza ve saz sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Konserlerimiz devam edecek herkesi tüm etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Mayıs 2025 Cuma 14 32Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2025 Cumartesi 16 29Çok Bulutlu
18 Mayıs 2025 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2025 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 16 31Az Bulutlu