REKLAMI GEÇ

Büyükşehir deprem bölgesinde

Büyükşehir deprem bölgesinde

Bozkurt’ta yaşanan depremin ilk dakikalarından itibaren tüm ekiplerini bölgeye sevk eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları yalnız bırakmadı. Bölgede arama kurtarma faaliyetlerini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri deprem bölgesinde geçici barınma için çadır kurulumu, aydınlatma, gıda, temiz su ve çeşitli ikramlar için seferber oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2019 Cuma, 12:05

Bozkurt’ta meydana gelen, Çardak ve Baklan’da da etkili olan depremin hemen ardından tüm ekiplerini bölgeye yönlendiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, felaketin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Depremin hemen ardından olası enkaz ve yıkılma riskine karşı arama kurtarma faaliyetlerinde bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalara toplamda 50 araç ve 150 dolayında personel ile katıldı. Arama kurtarma faaliyetlerinin ardından deprem bölgesinde geçici barınma için çadır kurulumu, aydınlatma, gıda, temiz su ve çeşitli ikramlar için seferber olan Büyükşehir ekipleri vatandaşları yalnız bırakmadı.

BAŞKAN OSMAN ZOLAN, ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP ETTİ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da vatandaşları bu zor günlerinde yalnız bırakmayarak ekiplerin başında yer aldı. Bozkurt ve Çardak’ta vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Osman Zolan, çalışmaları yakından takip etti. Hasar tespit çalışmalarının ardından kaldırılacak enkaz kaldırma işlemleri için de hazırlık yapan Denizli Büyükşehir Belediyesine ait iş makineleri deprem bölgesinde hazır bekletildi.

“DEVLETİMİZ, TÜM İMKANLARIYLA VATANDAŞIMIZIN YANINDA”
Felaketin yaşandığı bölgeye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya eşlik eden Başkan Osman Zolan, depremin hemen ardından devletin tüm kurumlarıyla birlikte koordineli bir biçimde aksiyon aldığına dikkat çekti.

Başkan Zolan, “Şükürler olsun en büyük tesellimiz can kaybının yaşanmaması. Şiddetli yaşanan bir depremi bu denli az hasarla atlatmanın ve can kaybı yaşanmamasının mutluluğu içerisindeyiz. Devletimiz, tüm imkanlarıyla vatandaşımızın yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi korusun. İnşallah el birliğiyle yaralarımızı saracağız” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu