Büyükşehir DESKİ’ye 2 önemli sistem belgesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı (DESKİ), OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazandı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2019 Cuma, 17:09
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanakizasyon İdaresi daha sistemli çalışma ve daha iyi hizmet verebilmek için yaptığı çalışmanın sonucunda İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazandı. DESKİ’ye belgesi Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle verildi.
Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör, TSE Ege Bölge Koordinatörü Kürşat Yılmaz, İzmir Belgelendirme Müdürü Ahmet Namlı ve Denizli Belgelendirme Müdürü Tefik Aslan ile Büyükşehir DESKİ Kalite Yönetim ve Ar-Ge Şube Müdürü Aydemir Akyürek ve yönetim temsilcilerinin katıldığı törende Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör, Büyükşehir DESKİ’nin bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi verdi.
Güngör, “Kurumumuz verdiği hizmetler kapsamında yaptığı çalışmalar çok tehlikeli sınıfa girmektedir. Hizmetlerimiz devam ederken İş sağlığı ve güvenliği kapsamında alınan önlemler, sürdürülen projeler ve çalışanlarımızın güvenliği için yaptığımız çalışmalar ISO 18001 belgesi ile de tescillenmiş oldu. Vatandaşlarımızın istekleri, şikayetleri ve önerileri bizim için büyük önem taşıdığından devam ettirdiğimiz çalışmalar kapsamında da ISO 10002 Müşteri memnuniyeti belgesini almaya hak kazandık. Bundan sonraki süreçte hizmetlerimizi aksatmadan diğer yönetim sistemleri kapsamında faaliyetlerimize öncelik verip diğer belgeleri de almayı hedeflemekteyiz” diye konuştu.
Büyükşehir DESKİ’ye teşekkür
TSE Ege Bölge Koordinatörü Kürşat Yılmaz ise, Denizli Büyükşehir Belediyesinin önemli bir paydaşları olduğunu, Türkiye’deki kamu kurumları arasında ilklere imza attığını, diğer kurumlara örnek gösterildiğini ve Büyükşehir Belediyesine bağlı kuruluş olan DESKİ Genel Müdürlüğü’nün de alınan belgelerle bu yolda önemli bir ilerleme kaydettiğini belirtti. Yönetim sistemi çalışmalarının gönüllülük istediğini de belirten Yılmaz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr Mahmud Güngör ve ekip çalışanlarını gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
13 Mayıs 2025 Salı | 14 | 27 | Parçalı Bulutlu |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 14 | 26 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 13 | 27 | Parçalı Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 15 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 17 | 31 | Parçalı Bulutlu |