REKLAMI GEÇ

Büyükşehir ekipleri karla mücadele ediyor

Büyükşehir ekipleri karla mücadele ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri dün akşam saatlerinden itibaren başlayan kar yağışına karşı çalışmalarını sürdürüyor. Özelikle yüksek kesimlerde etkili olan kara karşı mücadele eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için büyük çaba harcıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2018 Çarşamba, 13:48

Denizli Büyükşehir Belediyesi, dün akşam saatlerinden itibaren özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışına karşı mücadele başlattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Denizli merkezde Başkarcı, Göveçlik, Mollaahmet, Akçapınar, Akdere, Kaplanlar, Uzunpınar, Güzelpınar, Kurtluca, Gözler, Sakızcılar ve Eymir, Serinhisar’da Yatağan, Kefe Yaylası ve Kocapınar Mahallesi’nde; Güney’de Eziler, Koparan, Karagözler ve Haylamaz, Buldan’da Süleymanlı, Kovanoluk, Yayla, Alandız, Kurudere, Kaşıkçı, Yeniçam, Hasanbeyler, Gülalan, Dımbazlar, Aktaş, Türlübey, Karaköy, Alacaoğlu, Sarımahmutlu, Kırandamı, Curalar ve Kadıköy Mahallelerinde karla mücadele çalışması yaptı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Bunların yanında Honaz’ın Karaçay, Aşağıdağdere, Yukarıdağdere, Aydınlar ve Akbaş, Bozkurt’un Baklankuyucak, Armutalan, Mecidiye ve Hayrettin, Bekilli Merkez, Kutlubey, Deşdemir, Köselli, Çamköy, Yeşiloba, Çoğaşlı, Büklüce, Gömce, Ekizbaba, Sırıklı ve Poyrazlı, Çal’da Çakırlar, Bahadınlar, Ortaköy, Develiler, Kuyucak, Dağmarmara, Sazak, Kaplanlar, Kurudere, Sakızcılar ve Peynirci, Baklan’ın Çakırlar, Bayıralan, İsabey, Belevi, Karapınar, Akkent, Hançalar ve Selcen, Çivril’in Aşağıçapak, Yukarıçapak, Belence, Osmanköy, Karabedirler, Özdemirci, Bozdağ ve İğdir Mahallelerinde çalışma yapıldı.

Çivril, Buldan, Bozkurt ve Bekilli’nin bazı bölgelerinde karla mücadele çalışmasının devam ettiği ifade edilirken, vatandaşların ulaşımlarının aksamaması için ekiplerin hazır halde bekletildiği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
13 Mayıs 2025 Salı 14 27Parçalı Bulutlu
14 Mayıs 2025 Çarşamba 14 26Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2025 Perşembe 13 27Parçalı Bulutlu
16 Mayıs 2025 Cuma 15 32Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2025 Cumartesi 17 31Parçalı Bulutlu