REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Gençlik Meclisi’nden grafik tasarım kursu

Büyükşehir Gençlik Meclisi’nden grafik tasarım kursu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi gençlerin iş hayatlarına ve kişisel gelişimlerine önemli katkı sağlayacak grafik tasarım kursunun yeni dönem eğitimine başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2022 Pazartesi, 13:54

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Pamukkale Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlediği grafik tasarım kursu eğitimleri başladı.

Kurs kapsamında kursiyerlere haftada iki gün olmak üzere toplam 3 ay boyunca 120 saatlik eğitim verilecek.

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Bilişim Sınıfı’nda düzenlenen eğitimlerin sonunda başarılı olacak gençlere sertifikaları verilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, kursta Photoshop ve CorelDraw programlarının öğretildiğini belirterek, “Genç arkadaşlarımız eğitim sayesinde iş hayatlarına ve kişisel gelişimlerine önemli bir katkı sağlayacak. Eğitimin sonrasında ileri seviye bir grafik tasarım kursu daha açmayı planlıyoruz. Biz gençlere her türlü fırsatı sunarak bu eğitimleri düzenlememiz için imkan sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
9 Temmuz 2025 Çarşamba 25 41Sıcak
10 Temmuz 2025 Perşembe 25 40Sıcak
11 Temmuz 2025 Cuma 23 39Sıcak
12 Temmuz 2025 Cumartesi 23 39Sıcak
13 Temmuz 2025 Pazar 24 40Sıcak