REKLAMI GEÇ

Büyükşehir iftarda muhtarları ağırladı

Büyükşehir iftarda muhtarları ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “hizmet ve yol arkadaşlarımız” dediği muhtarlarla iftarda bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2016 Cuma, 15:29

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, muhtarlar ve aileleriyle iftar sofrasında buluştu. İftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, muhtarlar ve aileleri katıldı.

Muhtarların hizmet ve yol arkadaşları olduğunu belirten Zolan, “Muhtarlarımız mahallenin sorunlarını, vatandaşın derdini bize aktaran, vatandaşla aramızda köprü olan ve halkla direk temas eden demokrasinin başlangıcı” dedi.

Muhtarlarla zaman zaman bir araya gelip Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini anlattıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Bugün özel olarak aktardığımız konu evde bakım hizmetleri. Çok şükür iyi bir başlangıç yaptık. Denizli’de bir kişi aç yatıyorsa bunun sorumluluğu bize aittir. Mahallelerinde sıkıntı çeken, aç yatan birileri varsa mutlaka bize ulaştıracaklardır. Denizli’de açta açıkta kalan kimse olmasın diye çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik anlamında her türlü gayreti sarf ediyoruz” diye konuştu.

denizli-buyuksehir-belediyesi-iftar-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu