REKLAMI GEÇ

Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları kapsamında Serdar Tuncer sevenleriyle bir araya geldi

Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları kapsamında Serdar Tuncer sevenleriyle bir araya geldi

Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları programının bu haftaki konuğu şair-yazar ve programcı Serdar Tuncer oldu. Binlerce Denizlili, Tuncer’in seslendirdiği şiirler ve kendine has sohbetiyle unutulmaz bir gece yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2022 Perşembe, 11:40

Türkiye’nin önde gelen isimlerini Denizli’de ağırlamaya devam eden Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları programının bu haftaki konuğu sevilen şiirleri ve kendine has sohbeti ile tanınan şair-yazar ve programcı Serdar Tuncer oldu.

Tuncer, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlililerle buluştu. Programa önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut ile binlerce vatandaş katıldı.

Başkanvekili Değirmenci, programın açılış konuşmasında Denizli’nin artık her alanda dünya şehirleri ile yarıştığını belirterek, geçmişte kültür ve sanat programı yapacak mekan eksikliği yaşadıklarını, 2019 yılında açılan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ile birlikte bu sorunu aştıklarını ifade etti.

“MİSAFİRLERİMİZİ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE AĞIRLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Değirmenci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Üç yıldır burada güzel faaliyetler yapıyoruz. Salgının etkisinin azalmasıyla birlikte sizler de programlarımıza geliyorsunuz. Neredeyse her gün bir faaliyet yapıyoruz. Sizler buraya kar, yağmur demeden geldiğiniz sürece bizler de bu güzel etkinliklere devam edeceğiz. Denizli buraya geldiği sürece kongre ve kültür merkezimizin bütün ışıkları yanıyor olacak. Misafirlerimizi başımızın üstünde ağırlamaya devam edeceğiz.”

Tuncer’i ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını kaydeden Değirmenci, “Ne zaman Denizlimizde bir programımız var desek, bütün işini, gücünü, rutin programlarını bırakıp Denizli’ye koşar adım geliyor. Biz kendisini çok seviyoruz. İnanıyorum ki, Serdar Tuncer Bey’de Denizlili hemşehrilerimizi çok seviyor” diyerek sözlerini tamamladı.

DENİZLİ İÇİN ŞİİR VAKTİ
Açılış konuşmasının ardından sahneye çıkan Serdar Tuncer, Cemal Safi’den Abdurrahim Karakoç’a, Sezai Karakoç’tan Yavuz Sultan Selim’e, Necip Fazıl Kısakürek’ten Arif Nihat Asya’ya uzanan Türk edebiyatında önemli yer edinmiş şairlerin eserlerini seslendirirken, kendi eserlerini de Denizlililerle paylaştı.

Tarihsel pek çok anı ve anekdotları da davetlilerle paylaşan Serdar Tuncer kendine has sohbeti ve üslubuyla programa katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu