REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Meclisi Çameli’de toplandı

Büyükşehir Meclisi Çameli’de toplandı

Her ayın ilk toplantısını bir ilçede gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, bu kez Çameli’de toplandı. Açık havada gerçekleştirilen meclis toplantısını vatandaşlar da ilgiyle izledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2016 Cumartesi, 15:51

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi ağustos ayı toplantılarının ilk birleşimini Çameli’de yaptı. Çameli Belediyesi’nin önünde bulunan meydanda düzenlenen toplantı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında gerçekleşti.

denizli-buyuksehir-meclisi-cameli-de-toplandi-1

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini ve Çameli Belediyesi’nin projelerini anlatan tanıtım filmi ile başlayan toplantıda, ev sahibi olarak Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan da bir konuşma yaptı. 15 Temmuz Şehitleri’ne Allah’tan rahmet, gazilere acil şifalar dileyen Arslan, “Bugün sizleri Çameli’de misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız böyle bir metot geliştirdi. Bu şekilde bütün ilçelerimizi dolaşmış olacağız. Gerçekten iyi bir uygulama oldu” dedi.

ZOLAN: DERDİMİZ ÜST SEVİYEDE HİZMET VERMEK
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Çameli’nin coğrafyası bakımından en ilçelerden biri olduğunu belirterek, “Ulaşımı da en zor ilçelerimizden birisi. Ama yakın tarihte inşallah yolumuzun tamamlanmasıyla Çameli, Denizli’mizin serinleyeceği yaylası olacak. Kendine özgü, yaylada yetişen doğal ürünleriyle insanlarımızı cezbedip buraya davet edecek. Bizim de bugün derdimiz Çameli’de yaşayan insanlarımıza üst seviyede hizmet vermek. Çünkü söz vermiştik. ‘Denizli’de ne varsa Çameli’de ve tüm ilçelerimizde o olacak’ demiştik” diye konuştu.

denizli-buyuksehir-meclisi-cameli-de-toplandi-2

2014’ün Çameli için bir milat olduğunu kaydeden Zolan, büyükşehir yapılanmasıyla birlikte Çameli’nin tek parça haline geldiğini, Denizli merkeze nasıl hizmet veriliyorsa aynısını Çameli Belediyesi ile birlikte en uçtaki mahalleye kadar ulaştırmanın çabası içinde olduklarını, Çameli’de 40 kilometre asfalt yol yapıldığını söyledi.

“TÜRKİYE TÜM DÜNYAYA ÖRNEK OLDU”
Türkiye’nin olağanüstü günlerden geçtiğine dikkat çeken Başkan Zolan, “Çok şükür Türkiyem 15 Temmuz akşamı milletin üst seviyedeki desteği, demokrasiye olan bağlılığı, seçtiği insanına sahip çıkmasıyla tüm dünyaya örnek oldu. Canlarını feda eden, gözünü kırpmadan gazi olan insanlarımız, bedelini ödemiş kahramanlarımız var. Allah’ım hepsinin mekanını cennet eylesin. Bizim uyanık olmamız ve demokrasiye her zaman sahip çıkmamız gerekiyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu