REKLAMI GEÇ

Büyükşehir otobüsleri üniversite sınavına gireceklere ücretsiz

Büyükşehir otobüsleri üniversite sınavına gireceklere ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere ve sınav görevlilerine ücretsiz hizmet verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2019 Cuma, 11:07

Denizli’de 15-16 Haziran tarihlerinde YKS heyecanı yaşayacaklar, sınav yerlerine Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz ulaşabilecek. Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 15-16 Haziran tarihlerinde YKS ‘ye gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak. Söz konusu tarihlerde, YKS’ ye girecek öğrenciler ve sınav görevlileri sınav giriş belgesi veya görevli belgelerini şoförlere göstererek, Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücretsiz yararlanabilecek.

Başkan Zolan’dan başarı mesajı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yıl boyunca üniversite sınavına hazırlanan tüm gençlere başarılar diledi. İnsanların bir ömür boyu birçok sınava girdiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Gençlerimizin başarısı sadece kendilerini ve ailelerini değil hepimizi mutlu edecektir. Ancak şu da unutulmamalıdır, sınav her şey değildir” dedi. Büyükşehir olarak sınav tedbirlerini aldıklarını ifade eden Başkan Zolan, tüm hemşehrilerinden sınava girilen okul yakınlarında gürültü yapmamalarını isteyerek, YKS’ye girecek herkese başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu