REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Ulaşım AŞ’den kan bağışı

Büyükşehir Ulaşım AŞ’den kan bağışı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, Kızılay Denizli Kan Bağışı Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına 5. kez katılarak örnek bir davranışta bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2021 Cumartesi, 10:15

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, toplu ulaşımdaki kaliteli ve güler yüzlü hizmetlerinin yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerine de destek vermeyi sürdürüyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ bu kapsamda “İyi ki varsın #kandostum” sloganıyla hareket eden Türk Kızılayı’na bir kez daha destek oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesisleri’nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına, Büyükşehir Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan ve Ulaşım A.Ş. personeli katıldı. Kampanyaya 5. kez destek veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. örnek davranışıyla büyük takdir toplarken, önümüzdeki dönemde düzenlenecek kan bağışı kampanyalarına desteğin süreceği belirtildi.

KAN BAĞIŞI PANDEMİ DÖNEMİNDE ÖNEMLİ
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan, pandemi döneminde hastanelerde kan sıkıntısının olabileceğine değinerek, kan bağışında bulunmak için Kızılay’ı davet ettiklerini söyledi.

Gökoğlan, “Bugün itibari ile arkadaşlarımız kan vermeye başladılar. İnşallah diğer kurumlara da örnek teşkil etmiş oluruz. Kızılay’ımızın kan ihtiyacı için biz vazifemizi yapmış olduk. Kampanyaya destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu