Büyükşehir ve Pamukkale Belediyelerinden İsrail ürünlerine boykot

Filistin’de İsrail’in insanlık dışı saldırılarına tepki üstüne tepki geliyor. Büyükşehir ve Pamukkale Belediyeleri de tepkilerini İsrail menşeli ürünlere boykot kararı alarak gösterdi. Her iki belediyenin de sosyal tesislerinde İsrail menşeli ürünlerin satışı yapılmayacak.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2023 Pazartesi, 10:29
İsrail’in Filistin’e yönelik uyguladığı insanlık dışı saldırılar dünyanın birçok ülkesinin sabrını taşırdı. Tepkiler birbiri ardına gelirken, İsrail menşeli ürünlere boykot uygulamaları da genişliyor.
BAŞKAN ZOLAN SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İsrail ürünlerine uygulanan boykotu sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile duyurdu.
Başkan Zolan, “Büyükşehir Belediyemize ait tüm tesislerde İsrail’in Gazze ve Kudüs’te, Mescidi Aksa üzerinde uyguladığı zulmün yanında yer alan markaların ürünlerine yer yok! Zulme ve haksızlığa karşı duruşumuzu sürdürüyoruz” paylaşımı yaptı.
AVNİ ÖRKİ: SOSYAL TESİSLERİMİZDE BOYKOT VAR
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de benzer bir paylaşım yaparak boykot kararını duyurdu. Başkan Örki, “Sosyal Tesislerimizde #Boykot Var❗️ Belediyemiz sosyal tesislerinde #İsrail menşeli ürünler satılmamaktadır” dedi.
Yorumlar
İyi güzel almayalım İsrail mallarını. Gönül ister ki kalıcı ve daimi olsun bu boykot. Satılan her marka değerimizi bu adamlar alıyor. Yani kaldımı alınabilecek İsrailli olmayan bir ürün. Gıdadan hijyene, elektronikten teknolojiye, tohumdan tarıma….
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
9 Mayıs 2025 Cuma | 17 | 33 | Parçalı Bulutlu |
10 Mayıs 2025 Cumartesi | 18 | 31 | Parçalı Bulutlu |
11 Mayıs 2025 Pazar | 16 | 28 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 13 | 26 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 14 | 26 | Parçalı Bulutlu |