REKLAMI GEÇ

Büyükşehir ve Pamukkale Belediyelerinden İsrail ürünlerine boykot

Büyükşehir ve Pamukkale Belediyelerinden İsrail ürünlerine boykot

Filistin’de İsrail’in insanlık dışı saldırılarına tepki üstüne tepki geliyor. Büyükşehir ve Pamukkale Belediyeleri de tepkilerini İsrail menşeli ürünlere boykot kararı alarak gösterdi. Her iki belediyenin de sosyal tesislerinde İsrail menşeli ürünlerin satışı yapılmayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2023 Pazartesi, 10:29

İsrail’in Filistin’e yönelik uyguladığı insanlık dışı saldırılar dünyanın birçok ülkesinin sabrını taşırdı. Tepkiler birbiri ardına gelirken, İsrail menşeli ürünlere boykot uygulamaları da genişliyor.

BAŞKAN ZOLAN SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İsrail ürünlerine uygulanan boykotu sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile duyurdu.
Başkan Zolan, “Büyükşehir Belediyemize ait tüm tesislerde İsrail’in Gazze ve Kudüs’te, Mescidi Aksa üzerinde uyguladığı zulmün yanında yer alan markaların ürünlerine yer yok! Zulme ve haksızlığa karşı duruşumuzu sürdürüyoruz” paylaşımı yaptı.

AVNİ ÖRKİ: SOSYAL TESİSLERİMİZDE BOYKOT VAR
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de benzer bir paylaşım yaparak boykot kararını duyurdu. Başkan Örki, “Sosyal Tesislerimizde #Boykot Var❗️ Belediyemiz sosyal tesislerinde #İsrail menşeli ürünler satılmamaktadır” dedi.

Yorumlar

Çağlar   -  Bağlantı 6 Kasım 2023, 22:05

İyi güzel almayalım İsrail mallarını. Gönül ister ki kalıcı ve daimi olsun bu boykot. Satılan her marka değerimizi bu adamlar alıyor. Yani kaldımı alınabilecek İsrailli olmayan bir ürün. Gıdadan hijyene, elektronikten teknolojiye, tohumdan tarıma….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 32Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 19 31Mevzi Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 20 34Az Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 21 36Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 36Az Bulutlu