REKLAMI GEÇ

Büyükşehir yaz okulları açıyor

Büyükşehir yaz okulları açıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ilk ve ortaokula giden çocukların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirip yeni bilgiler öğrenmeleri için açtığı 9 bilgi evi ve kurs merkezi, yaz mevsiminde de hizmet verecek. Çocuklar 30 Haziran – 15 Agustos tarihleri arasında kulüp çalışmalarından yararlanabilecek. Kurslara kayıtlar ise 20 Hazirana kadar Bilgi Evleri’ne yapılabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2014 Cumartesi, 10:28

İlk ve ortaokula giden çocukların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirip yeni bilgiler öğrenmeleri için Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı 9 bilgi evi ve kurs merkezi, yaz mevsiminde de hizmet verecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bilgi Evleri ve Kurs Merkezlerinin bu yıl da yaz aylarında açık kalacağını söyledi.
denizli-belediye-yaz-okulu-ic-1

Bilgi Evleri ve Kurs Merkezlerinin yıllar önce 140 öğrenciyle açıldığını bugün ise 9 Bilgi Evine ulaşılıp binlerce öğrenciye eğitim verildiğini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Fırsat buldukça Bilgi Evleri ve Kurs Merkezlerine gidiyorum. Hem öğrencilerle hem de öğretmenlerle sohbet ederek öğrencilerin geleceğe hazırlanmalarını büyük bir memnuniyetle takip ediyorum. Çocuklarımızdan ve velilerimizden gelen talepler doğrultusunda bu yıl da yaz aylarında bilgi evlerini açık tutmaya karar verdik. Eğitim için gerekirse Büyükşehir’in tüm imkanlarını seferber etmeye hazırız. Amacımız çocuklarımıza destek olmak ve geleceğimizi şekillendirecek öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamaktır. Yarının aydınlık Türkiye’sini bugünün minik öğrencileri yaratacak. Bilim, kültür, sanat ve teknolojiyle donatılmış çocuklarımız gelecekte ülkemize yön verecek ve muhtemel rakiplerinin her zaman bir adım önünde olacaklar. Bu nedenle eğitimi önemsiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız” dedi.

Çocuklar eğitim yılı içinde, öğretmenler gözetiminde okul dışı boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyor. Minik öğrenciler, sağlıklı koşullarda hem ev ödevlerini yapıyor hem de hayatları boyunca faydalanacakları bilgilerle donatılıyor. Okula başlayan birçok minik öğrenci bilgisayarla burada tanışırken birçoğu da tiyatro ve satranç gibi çeşitli sosyal etkinliklere katılarak hayatlarının her döneminde kullanacakları olumlu alışkanlıklar kazanıyor.
Bilgi Evleri ve Kurs Merkezlerinin yaz döneminde, el sanatları, test saati, bilgisayar, dinimizi öğreniyorum, pratik İngilizce, sinema, eski Türk çocuk oyunları, okuma ve anlatma saati, görgü kuralları gibi dallarda eğitim alabilecekler.
denizli-belediye-yaz-okulu-ic

Kurslara kayıtlar 20 Hazirana kadar Bilgi Evleriʼnde yapılırken, sabahçı ve öğleci gruplar halinde haftanın 5 günü hizmet verilecek. Ayrıca sabahçılara kahvaltı, öğleden sonraki gruplara ise ikindi kahvaltısı verilecek.

Çocuklarını yaz kulüplerine kayıt ettirmek isteyenler,
Karaman Bilgi Evi ve Kurs Merkezi: 263 70 95
Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi: 373 31 69
Sevindik Bilgi Evi ve Kurs Merkezi: 268 82 61
Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezi: 372 16 90
Fatih Bilgi Evi ve Kurs Merkezi: 211 10 09
Gökpınar Bilgi Evi ve Kurs Merkezi: 266 44 05
Anafartalar Bilgi Evi ve Kurs Merkezi: 268 16 25
Aktepe Bilgi Evi ve Kurs Merkezi: 268 66 06
Kayıhan Bilgi Evi ve Kurs Merkezi: 211 32 36 numaralı telefonlardan yetkililere ulaşabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
13 Mayıs 2024 Pazartesi 11 26Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2024 Çarşamba 13 27Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 14 29Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 16 31Parçalı Bulutlu