REKLAMI GEÇ

Büyükşehirde Başbakan heyecanı

Büyükşehirde Başbakan heyecanı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugün Başbakan Erdoğan’ı 29 Ekim Bulvarı’nda düzenlenecek mitingde ve Adalet Parkı’nda gerçekleştirilecek iftar programında ağırlayacaklarını belirterek, 15 bin kişinin aynı sofrada iftar yapacağını söyledi. Başkan Zolan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek iftar programına tüm Denizlililer davet edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2014 Salı, 11:14

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Denizli’de olacak. Denizli’ye bu kez Cumhurbaşkanı adayı olarak da gelecek Başbakan Erdoğan, 29 Ekim Bulvarı’nda saat 17.00’da düzenlenecek mitinge katılacak. Başbakan Erdoğan mitingin ardından, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ev sahipliğinde, Adalet Parkı’nda düzenlenecek iftar sofrasında ağırlanacak. Başbakan Erdoğan, önce mitingde daha sonra 15 bin kişinin katılacağı iftar sofrasında Denizlililer ile bir araya gelecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği ziyareti büyük bir heyecanla beklediklerini söyledi. Denizlililerin kente ayrı bir önem veren Başbakan Erdoğan’ı her zaman bağrına bastığına dikkati çeken Başkan Zolan, “İnşallah halkımız bu gelişinde de Başbakanımızı en güzel şekilde karşılayacaktır. Ancak Başbakanımız bu kez Denizli’ye daha farklı geliyor. Kentimizi her fırsatta ziyaret eden bize ayrı bir önem veren Başbakanımız bu kez cumhurbaşkanı adayı olarak geliyor” dedi.

“AYNI SOFRADA BULUŞALIM”
Başbakan Erdoğan’ın Denizli’ye her gelişinde kente yeni güzellikler katıldığına dikkati çeken Başkan Zolan, “İnşallah hem Denizli hem Türkiye kazanacak. Yıllardan beri bu ülkeye hayatını vakfetmiş olan Başbakanımız, bu ülke için her türlü fedakarlığı yapmış olan Başbakanımız cumhurbaşkanı adayı olarak Denizli’ye geliyor. İnşallah Cumhurbaşkanı olarak da ülkemizi daha iyiye, daha güzele götürecek. Bundan hiç şüphemiz yok” dedi. Denizli’nin Başbakan Erdoğan’ı ağırlayacağına dikkati çeken Başkan Zolan, “Başbakanımız saat 17.00’da 29 Ekim Bulvarı’nda düzenlenecek mitingde halkımıza seslenecek. Daha sonra Başbakanımız Adalet Parkı’nda düzenlediğimiz 15 bin kişinin katılacağı iftar programımıza katılacak. İftarımızı inşallah Başbakanımızla birlikte açacağız” diye konuştu. Tüm Denizlilileri mitinge ve daha sonra binlerce kişinin bir arada olacağı, aynı lokmaların paylaşılacağı iftar sofrasına davet eden Başkan Zolan, “Aynı sokakta buluşalım” davetini yineledi.

“DENİZLİ VE TÜRKİYE İÇİN”
Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandığı gün Ankara’da olduklarını ve o tarihi ana tanıklık ettiklerini hatırlatan Başkan Zolan, “İnşallah bugün de Denizli’de tarihe tanıklık edeceğiz. Denizli olarak, bu anlamlı günde Ramazan’ın manevi huzurunda, bir arada olalım. Aynı sofrayı paylaşıp, Başbakanımızla aynı masada buluşalım” diye konuştu. Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı noktasında Türkiye’yi hayal edilemeyecek noktalara götüreceğine inancının sonsuz olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Bugüne kadar Denizli, Başbakanımızın desteğini ve sevgisini hep üzerinde hissetti. Türkiye’nin gelecek yıllarına da damgasına vuracak istikrarın, güvenin, bölgede teminatın lideri olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a cumhurbaşkanlığı seçiminde de üzerimize düşen ne varsa fazlasıyla yapacağız. Gelin bu büyük günde tek ses, tek yürek olalım. Denizli ve Türkiye için millete sevdalı, hayatını bu ülkeye vakfetmiş Başbakanımız ile buluşalım” diyerek tüm Denizlilileri mitinge ve iftara davet etti.

Yorumlar

kenan   -  Bağlantı 8 Temmuz 2014, 15:23

devletin imkan ve olanaklarını kullandıktan sonra…..

zaferaga   -  Bağlantı 8 Temmuz 2014, 03:16

Masraflar Devlet olanaklarından mı,AKP bütçesinden mi?

muzaffer ordu   -  Bağlantı 8 Temmuz 2014, 00:30

sn cumhur bşknımız geliyor

ayhan   -  Bağlantı 7 Temmuz 2014, 15:51

abartıp okul bahçe duvarının üstüne bile afiş asmışlar inanmayan nalan kaynak anadolu lisesinin yanından geçerken bakabilir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 18 32Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 18 30Çok Bulutlu