REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’de bütçe maratonu başlıyor

Büyükşehir’de bütçe maratonu başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi kasım ayı toplantıları başlıyor. Kasım ayı toplantılarında ilçe belediyelerin bütçeleri oylanacak, DESKİ ve Büyükşehir Belediyesi’nin bütçe tasarıları ile performans programını görüşecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2015 Perşembe, 18:00

Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının ilk birleşimini 13 Kasım Cuma günü gerçekleştirecek. Büyük bir bölümünü bütçe görüşmelerinin oluşturduğu 76 maddelik gündemi görüşmek üzere toplanacak olan meclis üyeleri, DESKİ ve Büyükşehir Belediyesi bütçesini de oylayacak.

DESKİ VE BÜYÜKŞEHİR ÜCRET TARİFELERİ GÖRÜŞÜLECEK
Meclis üyeleri, 19 ilçe belediye meclisinde kabul edilen 2016 yılı bütçelerini ele alacak. Ardından DESKİ ve Büyükşehir Belediyesi’nin performans programı, yatırım plan ve programı, ücret tarifesini görüşecek olan üyeler, 2016 yılı bütçesini de belirlemek için yoğun mesai harcayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
11 Mayıs 2025 Pazar 16 29Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 15 27Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 15 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2025 Çarşamba 14 27Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2025 Perşembe 13 28Parçalı Bulutlu