Büyükşehir’den 5. plaka ihalesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, okul taşıtı ve personel servis araçları için 40 ‘S’ plakayı açık artırma ile ihaleye çıkardı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2015 Cumartesi, 17:30
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentte ulaşım ihtiyacının karşılanması, toplu taşımacılığın geliştirilmesi, korsan taşımacılığın önlenerek kayıt ve disiplin altına alınması, çalışan esnaf menfaatlerinin korunması, trafik düzeni, güvenliği ve yolcu emniyetinin sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda, Ulaşım Koordinasyon Merkezi Şube Müdürlüğü, Denizli Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki okul taşıtı ve personel servis araçlarında kullanılacak 40 ‘S’ plaka satışı için 5. kez ihaleye çıkıyor.
Plaka ihalesine katılmak isteyenler müracaat süresi 11 Mayıs’ta başlıyor. Başvuruların Topraklık Mahallesi İzmir Bulvarı No: 41 Pamukkale/ Denizli adresine yapılması istendi.
İHALE 2 HAZİRAN’DA
İhale için geçici teminatın 1 Haziran Pazartesi günü saat 08.30’dan 2 Haziran Salı günü saat 13.30’a kadar yatırılması gerektiği, ihale için tekliflerin 2 Haziran günü 13.30 ile 14.30 saatleri arasında verileceği ve ihalenin kapalı zarf usulüyle olacağı bildirildi. Bir plakanın muhammen bedeli de KDV hariç 101 bin 600 lira olarak belirlendi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 16 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 20 | 35 | Sıcak |
23 Mayıs 2025 Cuma | 20 | 35 | Sıcak |