Büyükşehir’den “Ağaç Dikim Günleri”

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla “Ağaç Dikim Günleri” düzenliyor. Tavas Kızılcabölük Mesireliği’nde düzenlenen “Denizli Büyükşehir Belediyesi Ağaç Dikim Günleri, Gelecek İçin Sen de Bir Fidan Dik” etkinliğinde 1500 çam, badem ve ıhlamur fidanı dikildi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2015 Perşembe, 15:13
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla “Denizli Büyükşehir Belediyesi Ağaç Dikim Günleri, Gelecek İçin Sen de Bir Fidan Dik” etkinliği düzenliyor. Denizli Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ilk tören, Tavas İlçesinin Kızılcabölük Mahallesi’ndeki mesirelik alanda gerçekleştirildi. Törene, Tavas Kaymakamı Osman Varol, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Balcı, davetliler ve öğrenciler katıldı. Tavas Belediye Başkanı Akyol, sadece Orman Haftası’nı değil tüm önemli günleri özde kutladıklarını belirterek, Tavas’ta muhtar ve Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte yoğun bir ağaç dikimi gerçekleştirdiklerini söyledi.
BİR SONRAKİ ETKİNLİK ÇAMLIK’TA
Konuşmaların ardından fidan dikim törenine geçildi. Kızılcabölük Mesireliği’ne toplam 1500 adet çam, ıhlamur ve badem ağacı protokol üyeleri ve öğrenciler tarafından dikildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bir sonraki, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Ağaç Dikim Günleri, Gelecek İçin Sen De Bir Fidan Dik” etkinliğinin 23 Mart Pazartesi günü saat 11.00’de Çamlık Mesireliği’nde olacağı ifade edildi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
18 Mayıs 2025 Pazar | 14 | 27 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 16 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 19 | 35 | Parçalı Bulutlu |